Vikinglotto i dag: Over 160 millioner kroner i potten

Tre uker på rad har norske spillere hentet hjem millionbeløp i 2. premie. Samtidig har 1. premiepotten vokst til ca. 162 millioner kroner.

VARME I KROPPEN: Over 160 millioner kroner til en eventuell alenevinner vil nok gi vedkommende økning i både puls og kroppstemperatur.
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:2. desember 2019Endret:2. januar 2023

Onsdag 27. november var det ingen som prikket inn 6+1 i Vikinglotto, og dermed økte 1. premiepotten til ca. 162 millioner kroner for denne ukas trekning. I 2. premiepotten venter rundt 2,4 millioner kroner. 

Spill Vikinglotto her

Solid pulsøkning

Det har altså vært noen uker i 2. premiens tegn for norsk Vikinglotto-spillere. Tre av dem har fått et solid påfyll til julehandelen i form av milliongevinster:

  • 13. november sikret en kar fra Trondheim seg 6,8 millioner kroner. 2. premievinneren, som mildt sagt var overrasket da han fikk Telefonen fra Hamar, kunne fortelle at pengene skulle deles med familien

  • 20. november var det en kvinne fra Østfold som hadde seks rette, og dermed kunne innkassere drøye 2,4 millioner kroner. - Du fikk i alle fall hjertet mitt til å slå fortere, sa hun da vi ringte. 

  • 27. november gikk 2. premiepotten nok en gang til en norsk spiller, denne gangen en mann fra Askøy utenfor Bergen. - Det blir vel vanskelig med søvn nå, utbrøt mannen da han fikk lest opp premiesummen på over 2,4 millioner kroner.

117 mill. til norsk kvinne

Forrige gang en norsk spiller stakk av med hele potten alene, var onsdag 2. oktober. Da gikk hele 117 millioner til en kvinne. Hun ble, naturlig nok, lettere sjokkert da hun fikk Telefonen fra Hamar

- Vi tror det nesten ikke. Vi har sittet her og pratet om det i kveld, mannnen min og jeg, at jeg skulle vinne. Jeg har jo sagt jeg skulle vinne, Jeg har drømt om det både i drømmer og i dagdrømmer. Nei, dette går ikke an, sa hun. 

På spørsmål om hun så for seg å få sove etter at hun hadde fått gledesbudskapet, svarte hun slik: 

- Vi må bare sitte og prate litt nå, jeg og mannen min. Og jeg må forsøke å få sove litt, for jeg må på jobb i morgen, men jeg må si, at dette DETTE er virkelig drømmetelefonen.

Kanskje DU får drømmetelefonen i kveld? Alt du trenger å gjøre for å sikre deg sjansen, er å spille Vikinglotto innen klokka 18.00. 

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

Relaterte artikler