VM-kvalik: Hegerberg og Norge møter Kosovo i kveld

VM-kvalik: Hegerberg og Norge møter Kosovo i kveld

TILBAKE I KVELD: Ada Hegerberg gjør landslagscomeback.

Foto: Bildbyrån

VM-kvalik: Hegerberg og Norge møter Kosovo i kveld

Forrige gang Ada Hegerberg spilte med flagget på brystet var i 2017. I kveld er spissen tilbake for Norge når Norge møter Kosovo i VM-kvalik i Sandefjord.

– Jeg elsker fotball, og jeg vil spille fotball. Jeg tok en avgjørelse i 2017 som jeg sto ved. Men jeg har hatt mye tid til å reflektere de siste to årene, med mange aspekter. Jeg klarte å ha veldig ærlige diskusjoner med fotballforbundet, med Lise (Klaveness) først og fremst. Jeg elsker landet mitt, og jeg er veldig glad for å kunne komme tilbake til laget og starte en ny historie, kommenterte Ada Hegerberg til NRK etter at landslagscomebacket ble gjort kjent. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.I kveld er altså Lyon-spissen tilbake for Norge som altså møter Kosovo i VM-kvalik på Release Arena i Sandefjord. 

Med fire kamper igjen i leder Norge puljen tre poeng foran Belgia. 

Da lagene møttes i Kosovo, vant Norge 3-0. Kosovo har én seier, én uavgjort og fire tap så langt i VM-kvalifiseringen. Ada Hegerberg & Co. er storfavoritter. Oddsen på at Ada Hegerberg scorer to mål er 1.60, mens oddsen for hattrick er 2,95.

P.S: Tirsdag spiller Norge VM-kvalik mot Polen på Ullevaal.

  • I kveld: Norge - Kosovo kl. 18.00