oddsen

VM-kvalik: Hegerberg og Norge møter Kosovo i kveld

Forrige gang Ada Hegerberg spilte med flagget på brystet var i 2017. I kveld er spissen tilbake for Norge når Norge møter Kosovo i VM-kvalik i Sandefjord.

TILBAKE I KVELD: Ada Hegerberg gjør landslagscomeback.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:7. april 2022Endret:3. januar 2023

– Jeg elsker fotball, og jeg vil spille fotball. Jeg tok en avgjørelse i 2017 som jeg sto ved. Men jeg har hatt mye tid til å reflektere de siste to årene, med mange aspekter. Jeg klarte å ha veldig ærlige diskusjoner med fotballforbundet, med Lise (Klaveness) først og fremst. Jeg elsker landet mitt, og jeg er veldig glad for å kunne komme tilbake til laget og starte en ny historie, kommenterte Ada Hegerberg til NRK etter at landslagscomebacket ble gjort kjent. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.I kveld er altså Lyon-spissen tilbake for Norge som altså møter Kosovo i VM-kvalik på Release Arena i Sandefjord. 

Med fire kamper igjen i leder Norge puljen tre poeng foran Belgia. 

Da lagene møttes i Kosovo, vant Norge 3-0. Kosovo har én seier, én uavgjort og fire tap så langt i VM-kvalifiseringen. Ada Hegerberg & Co. er storfavoritter. Oddsen på at Ada Hegerberg scorer to mål er 1.60, mens oddsen for hattrick er 2,95.

P.S: Tirsdag spiller Norge VM-kvalik mot Polen på Ullevaal.

  • I kveld: Norge - Kosovo kl. 18.00 

 

 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler