VM: Tøffere motstand i vente - gruppefinale mot Romania

VM: Tøffere motstand i vente - gruppefinale mot Romania

GRUPPEFINALE: Nora Mørk og Stine Bredal Oftedal møter Romania i kamp om gruppeseieren tirsdag kveld.

Foto: NTB

VM: Tøffere motstand i vente - gruppefinale mot Romania

Etter to enkle kamper så langt i VM, blir det mer vrien motstand tirsdag kveld når Romania og Norge skal gjøre opp om gruppeseieren.

Norge har 87-27 i målforskjell etter sine to første kamper i VM mot Kasakhstan og Iran.

Her er håndball-VM på Oddsen

Norge startet mesterskapet med å slå Kasakhstan 46-18 fredag. Søndag ble det nok en kalasseier da de valset over  Iran og 41-9.

Les også: VM-manager: Hanna Bredal Oftedal deler sine tips

Norge er oddsfavoritter

Romania står ikke uventet også med to storseire, så tirsdagens oppgjør blir en kamp om å vinne gruppa og ta med seg makspotten på fire poeng videre til hovedrunden.

Her er håndball-VM på Oddsen

Selv om det blir vanskeligere motstand, er Norge storfavoritter på Oddsen. Den er 1,02 for norsk seier, 23,00 for uavgjort og 13,00 for seier til Romania. (Oddsen kan endre seg).Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Seier til blågult?

I hovedrunden krysser Norge med gruppe D som består av Nederland, Sverige, Usbekistan og Puerto Rico.

Sverige og Nederland har begge full pott fra sine to første kamper og møtes i gruppefinale tirsdag. Her er Nederland oddsfavoritter. I skrivende stund er oddsen for nederlandsk seier er 1,74, uavgjort 8,20, mens oddsen for at svenskene skal vinne er 2,47.  

Hovedrunden starter torsdag.

Tirsdag kl. 20.30 Romania - Norge på TV3.