Kan russerne spolere Norges VM-eventyr?

Kan russerne spolere Norges VM-eventyr?

SENTRALE: Henny Reistad og Nora Mørk scoret tilsammen 17 mål mot Nederland mandag. Onsdag venter Russland i kvartfinalen.

Foto: Beate Oma Dahle/NTB

Kan russerne spolere Norges VM-eventyr?

Norge slo Russland på hårfint vis i oppkjøringen til VM. Nå møtes de to lagene i kvartfinale. Vinneren møter Spania i semifinalen.

Norge lå under i starten mot Nederland i siste kamp i hovedrunden mandag. Nederland ledet på det meste med seks mål i førsteomgangen.

Men så slo Norge kraftig tilbake – og ved pause var stillingen 17-17. Norge vant kampen 37-34 og endte på topp i sin gruppe i hovedrunden. Også Sverige gikk videre til kvartfinale, der de møter Frankrike.

Norge oddsfavoritter

Det er bare noen uker siden Norge møtte Russland i Intersport Cup. Da ledet russerne 15-12 ved pause og vant kampen 29-28. I 1. omgang hadde ikke Norges keepere én eneste redning.

På Oddsen er Norge storfavoritter. I skrivende stund er oddsen på norsk seier 1,06, uavgjort 16,00 og på russisk seier 8,40.(Oddsen kan endre seg).

Norge har forflyttet seg fra Castellon, der de har spilt alle kampene sine i mesterskapet så langt. Kvartfinalen spilles i Granollers, like utenfor Barcelona.

Kampstart er kl. 17.30 og kampen vises på TV3.



Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.



To kamper tirsdag

Den andre kvartfinalen som spilles onsdag er Sverige—Frankrike.

De to andre kvartfinalene ble spilt tirsdag kveld. Spania slo Tyskland, og møter altså vinneren av Norge-Russland, mens Danmark slo Brasil. Danmark møter vinneren av Sverige-Frankrike.

VM-kvartfinaler:

Tirsdag:

  • Danmark – Brasil kl. 17.30
  • Spania – Tyskland kl. 20.30 

Onsdag:

  • Norge – Russland kl. 17.30
  • Sverige – Frankrike kl. 17.30