oddsen

Kan russerne spolere Norges VM-eventyr?

Norge slo Russland på hårfint vis i oppkjøringen til VM. Nå møtes de to lagene i kvartfinale. Vinneren møter Spania i semifinalen.

SENTRALE: Henny Reistad og Nora Mørk scoret tilsammen 17 mål mot Nederland mandag. Onsdag venter Russland i kvartfinalen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:14. desember 2021Endret:3. januar 2023

Norge lå under i starten mot Nederland i siste kamp i hovedrunden mandag. Nederland ledet på det meste med seks mål i førsteomgangen.

Men så slo Norge kraftig tilbake – og ved pause var stillingen 17-17. Norge vant kampen 37-34 og endte på topp i sin gruppe i hovedrunden. Også Sverige gikk videre til kvartfinale, der de møter Frankrike.

Norge oddsfavoritter

Det er bare noen uker siden Norge møtte Russland i Intersport Cup. Da ledet russerne 15-12 ved pause og vant kampen 29-28. I 1. omgang hadde ikke Norges keepere én eneste redning.

På Oddsen er Norge storfavoritter. I skrivende stund er oddsen på norsk seier 1,06, uavgjort 16,00 og på russisk seier 8,40.(Oddsen kan endre seg).

Norge har forflyttet seg fra Castellon, der de har spilt alle kampene sine i mesterskapet så langt. Kvartfinalen spilles i Granollers, like utenfor Barcelona.

Kampstart er kl. 17.30 og kampen vises på TV3.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.To kamper tirsdag

Den andre kvartfinalen som spilles onsdag er Sverige—Frankrike.

De to andre kvartfinalene ble spilt tirsdag kveld. Spania slo Tyskland, og møter altså vinneren av Norge-Russland, mens Danmark slo Brasil. Danmark møter vinneren av Sverige-Frankrike.

VM-kvartfinaler:

Tirsdag:

  • Danmark – Brasil kl. 17.30

  • Spania – Tyskland kl. 20.30 

Onsdag:

  • Norge – Russland kl. 17.30

  • Sverige – Frankrike kl. 17.30

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler