oddsentipping

Dette kan gjøre EM-festen enda bedre

Sommerens store fotballeventyr er i gang, der årets europamestere skal kåres. Nå kan du teste nyhetene på Oddsen, eller sette sammen en Tippekupong med vennene dine i et spillelag.

FOTBALLFEST: Fra midten av juni til midten av juli spilles fotball-EM. I den forbindelse er det flere oppdaterte nyheter på Oddsen hos Norsk Tipping.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:17. juni 2024

Fredag 14. juni gikk startskuddet for årets fotball-EM i Tyskland.

Den neste måneden er stappet med fotballspenning og moro, når 24 nasjoner kjemper om en plass i finalen på Olympiastadion i Berlin 14. juli.

Fotball-EM på Oddsen

Under mesterskapet tilbyr Norsk Tipping mange ulike spillobjekter, både på Oddsen og Tipping.

Nyheter på Oddsen

Dersom du heller vil spille på en enkelt kamp, en toppscorer eller når det første målet scores, finner du et stort utvalg av ulike spillobjekter på Oddsen.

Forklaringen på noen av de mest populære spillobjektene finner du her, mens du i denne artikkelen kan lese mer om noen av nyhetene på Oddsen.

For fotball, ishockey og håndball kan du nå se klubbenes logoer. For landslag vises landenes flagg, mens for internasjonale klubblag vises draktens hovedfarge.

For totalt antall mål over eller under kan du velge tradisjonell listevisning eller vise som glidebryter.

For riktig resultat kan du velge om det skal vises som en tradisjonell liste, eller som resultatvelger.

På målscorerspill kan du nå se spillerens klubb eller landslag med logo, flagg eller draktfarge.

I samme tabell kan du spille på målscorere og antall mål fra en bestemt målscorer.

På statistikksidene er det en forbedret visning på turneringens progresjon, hvor vi viser tidligere runder og fremtidig motstander.

Dette er spesielt nyttig når vi kommer til sluttspillet i EM og i cupturneringer, men også for tennis hvor bildet er hentet fra.

Del EM-spenningen som et Tippelag

Har du og dine nærmeste drømt om å levere en Tippekupong sammen? Nå kan dere tippe, drømme og vinne sammen som et spillelag hos Norsk Tipping.

Under EM vil flere av mesterskapets kamper være å finne på ukens tre Tippekuponger.

I Tipping handler det om å tippe riktig resultat i 12 utvalgte kamper. De tre valgene per kamp er hjemmeseier, borteseier eller uavgjort. Du kan tippe på resultatene både ved fulltid og pause.

Antall kryss du kan sette på en og samme kupong har også økt. Nå kan du sette markeringer og spille totalt 3072 rekker på én kupong.

LES OGSÅ: Slik får du oversikt over spillregnskapet

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Spill med måte, så tipper du ikke over

Fra 1. juni 2023 endret Norsk Tipping tapsgrensen for kunder under 20 år, så de maksimalt kan tape 2 000 kroner i måneden.

Alle Norsk Tippings kunder er beskyttet av en obligatorisk, maksimal tapsgrense på 20 000 kroner i måneden. Grensen gjelder på tvers av alle spill. Maksgrensen er lavere for de mest risikofylte spillene.

Alle Norsk Tippings spill har 18-årsgrense og alle kunder er underlagt de samme reglene, men grensene for de yngste er lavere.

Eneste mulighet for et lovlig spillelag

Spillelag hos Norsk Tipping er den eneste lovlige måten å levere spill som et spillelag på. Med et spillelag kan du spille, drømme og vinne sammen med familie og venner.

De som ønsker å være med betaler inn en sum, sammen leveres kupongen deres, alle deler spillopplevelsen og venter i spenning på resultatet, før dere får beskjed om dere har vunnet eller ei. Premien fordeles likt på alle som er med i spillelaget.

Foreløpig er det mulig å levere en kupong sammen som et spillelag på spillene Tipping og Oddsbomben, i tillegg til lotterispillene Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker og Keno.

På Oddsen fungerer spillelag litt annerledes. Det kan du lese mer om her.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler