oddsen

Ryerson er eneste nordmann igjen i Champions League

Onsdag er det tredje gang Julian Ryerson og Borussia Dortmund møter Paris St. Germain denne sesongen. Nå står det om en finaleplass.

SEIER PÅ TREDJE FORSØK:? Julian Ryerson og Borussia Dortmund har mætt semifinalemotstander Paris St. Germain to ganger før denne sesongen.Foto: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:1. mai 2024

Borussia Dortmund og Paris St. Germain har møttes to ganger tidligere i Champions League denne sesongen.

Lagene var nemlig i samme gruppe. Paris St. Germain vant 2-0hjemme i den franske hovedstaden, mens det endte 1-1 da lagene møttes på Signal Iduna Park.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kommer fra tap

Borussia Dortmund er i sin femte semifinale i Champions League.

Vi må 11 år tilbake for å finne forrige gang. Da slo tyskerne ut Real Madrid, før det ble 1-0-tap mot Bayern München i finalen.

Sist Paris St. Germain var i finalen i Champions League var i 2021. Da ble det 1-0-tap mot Real Madrid Den franske storklubben har aldri vunnet den aller gjeveste turneringen.

Borussia Dortmund slo ut Atletico Madrid i kvartfinalen. Tyskerne har tapt sine siste to siste kamper i Bundesliga, senest 1-4 mot Leipzig i helgen.

Paris St. Germain slo ut Barcelona i semifinalen. I likhet med onsdagens semifinalemotstander har franskmennene tapt sine to siste seriekamper. I helgen ble det 3-3 mot Le Havre.

Små favoritter

På oddsen er Paris St. Germain små favoritter. Det er 2,35 på seier til Mbappé & Co., 3,70 på uavgjort, mens det er 2,70 på seier til Borussia Dortmund. Husk at oddsen kan endre seg helt frem til kampstart.

Onsdag kl. 21.00 Borussia Dortmund - Paris St. Germain



Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler