eurojackpot

Eurojackpot: 38 mill. til nordmenn - i 2. premier

Det er ikke bare toppremien i Eurojackpot som kan gjøre en til mangemillionær - det har de siste ukene bevist.

TO ER OGSÅ BRA: I Eurojackpot vil en 2. premie garantert medføre brede glis hos vinnerne.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:13. januar 2022Endret:3. januar 2023

Så langt i 2022 har ingen spillere–hverken norske eller utenlandske–sikret seg 5+2 og toppremie i Eurojackpot. Dermed har potten steget til ca. 340 millioner kroner fredag 14. januar. 

Eurojackpot har spillefrist fredag kl. 19.00

«Sølv» er ikke nederlag

I spillet med de høye pottene er det åpenbart at et ørlite håp om en premie av uvirkelig størrelse lever for mange. Men: Det er svært, svært få forunt å oppleve noe slikt. Så klart. 

LES OGSÅ:Snart blir det to Eurojackpot-trekning i uka

Å treffe 5+1 rette, og dermed vinne 2. premie, er heller ikke en sannsynlighetsberegning som gir grunn til stor optimisme. Samtidig: I løpet av de siste ukene har flere nordmenn opplevd å bli oppringt av Norsk Tipping - med budskapet om at de har vunnet den nest høyeste premien i Eurojackpot. I løpet av halvannen måned har 38 256 460 andrepremiekroner gått ut til norske spillere:

  • 7. januar fikk en mann fra Moss som for alvor opp pulsen, da han vant 6,3 millioner kroner . - I dag leverte jeg fordi samboeren gjorde det. Det er samme kupong jeg har levert en stund, sa mossingen - som skulle bruke mye av pengene til hus. 

  • 1. januar markerte tidenes start på året for en senjaværing i 30-åra, da 8,9 millioner kroner ble overført til kontoen hans. - Det blir en heftig start på det nye året, i hvert fall. Jeg er helt skjelven nå, sa nordlendingen da han fikk Telefonen fra Hamar på årets første dag.

  • 17. desember var det en bergenser som fikk lettere pustebesvær etter å ha blitt oppringt av Norsk Tipping. 13,5 millioner kroner ble premiesummen for 5+1 rette. - For en utrolig overraskelse. Nå skal jeg puste litt og få i meg noe vann før jeg ringer barna, sa mannen humrende.

  • 3. desember ringte vi til Sjøvegan - der en svært overrasket kar kunne konstatere at 5+1 rette resulterte i 9,3 millioner kroner i premiepenger. - Det går ikke an! Jeg har spilt de samme to rekkene helt siden starten. Dette er ikke til å tro, utbrøt nordlendingen - som vekslet mellom latter og gråt i løpet av samtalen. 

2. premiene for norske vinnere i Eurojackpot ble forsterket gjennom et premiesikringsfond i november 2021. Les mer om dette her.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nasjonal million

Skulle det ikke gå veien med de største premieutbetalingene, er alle norsk spillere som har levert Eurojackpot med i trekningen om å vinne den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. 

LES OGSÅ: Her er de 10 største vinnerøyeblikkene fra 2021

Forrige fredag var det en kar fra Fredrikstad som sikret seg denne premien. - Vi har allerede bestilt oss en reise til Gran Canaria i påsken, men det spørs om det ikke blir en liten oppgradering nå, uttalte en meget glad østfolding

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler