lottovinnerhistorie

Ble Lotto-millionær i 7 på rad: - Tenk å ha så flaks!

Søndag kan du bli den sjuende og siste millionæren!

Foto: Elin Bjørn
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenForfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:3. november 2018Endret:2. januar 2023

Denne uka spiller vi 7 på rad! Det betyr at du kan bli Lotto-millionær hver dag fra 29. oktober til 4. november. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekninga, er å ha en gyldig lotto-kupong i denne perioden. Da kan du bli én av de 7 heldige som vinner 1 million kroner.

Spill Lotto her og bli med i søndagens trekning i 7 på rad!

Sjokkert og overrasket 

Lørdag 3. november var det en mann fra hovedstaden som fikk Telefonen fra Hamar.

- Hæ!? Har jeg vunnet? Nå må jeg sette meg ned, sa den nybakte millionæren og lo godt.

Oslo-mannen trodde først det var en selger som prøvde å få tak i ham lørdag kveld, og ble derfor både sjokkert og overrasket da han skjønte at det var Norsk Tipping som slo på tråden med vinnernummeret 625 60 000.

- Tenk å ha så flaks i livet! Jeg hadde ikke forventet å få denne telefonen. Dette var helt fantastisk, sier mannen og legger til at premien kommer godt med.

Vi gratulerer!

Dette er de tidligere vinnerne

Hver dag klokka 20.00 denne uka annonseres den nybakte Lotto-millionæren i en direktesending på våre Facebook-sider. Så følg med på søndag også!

Les mer om de tidligere 7 på rad-vinnerne:

Kanskje blir du vår neste millionær? For å være med i den aller siste trekninga i denne kampanjen, må du huske å ha en Lotto-kupong som er gyldig søndag 3. november. Spill Lotto her!

Slik gikk det med studiodeltakeren

I kampanjen 7 på rad har du også muligheten til å bli trukket ut til å være med på telefon i vår daglige livesending på Facebook. Om du blir trukket ut, får du sjansen til å spille om inntil 100.000 kroner. Som deltaker er du sikret 10.000 kroner, men du kan, om du velger riktig kule, vinne hele 100.000 kroner.

Den heldige lørdag ble Terje Liljebäck fra Tønsberg. Han valgte kule nummer 6 - og der lå det 10.000 kroner.

- Det er veldig fint, det! Jeg tipper pengene kommer til å gå til en tur til varmere strøk, sa han under livesendingen.

GLADLAKS: Terje Liljebäck sikret seg 10.000 kroner lørdag kveld. Foto: Privat

Har du lyst til å være med som deltaker i direktesendingene på Facebook? Registrer deg pålotto.no, og husk å ha en gyldig Lotto-kupong. Følg sendingene direkte på Facebook fra klokka 20.00 og vent på Telefonen fra Hamar.

Lykke til!

(Vinnersannsynlighet for den daglige milliontrekningen: ca. 1:16 mill. per rekke. Vinnersannsynlighet for konkurransen i direktesendingen på Facebook: 1:antall deltakere. Vinnersannsynlighet for den ordinære Lotto-trekningen er 1:ca. 5,4 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler