oddsenfantasy

Bodø/Glimt og Molde jakter seier i Europa

Molde får besøk av en landslagsveteran og svenske Häcken til tredje kamp i Europa League. Samtidig jakter Bodø/Glimt sin første seier og scoring i Conference League.

SEIER NESTE?: Bodø/Glimts Amahl Pellegrino (t.v) og Moldes Emil Breivik jakter begge sine første seiere i gruppespillet i Europa denne sesongen.Foto: NTB
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:25. oktober 2023

Denne uken spilles tredje kamp i gruppespillet i Europa League. Tidligere landslagstrener Per-Mathias Høgmo og svenske Häcken jakter i likhet med Molde sine første poeng i turneringen når de møtes på Aker Stadion.

Europa League på Oddsen

Samme dag spiller Bodø/Glimt sin andre hjemmekamp i Conference League-gruppespillet når de får besøk av tyrkiske Besiktas.

Conference League på Oddsen

Fortsatt til gode å seire

Molde siktet lenge mot en plass i sesongens Champions League, men etter to tap mot tyrkiske Galatasaray i playoffen, endte moldenserne opp med en plass i Europa League. Likevel er Molde det norske laget som spiller på det høyeste nivået i Europa i dag.

Åpningskampen i Europa League endte med tap mot aserbajdsjanske Qarabag. I første hjemmekamp fikk Molde besøk av den tyske serielederen, Bayer Leverkusen, hvor det endte med 1-2-tap.

Forrige seier i Europa for Molde, var 15. august mot KÍ Klaksvík.

Ute av medaljekampen

Heller ikke hjemme i Eliteserien går det på skinner for den regjerende seriemesteren. De to siste seriekampene har endt med tap. Først mot Bodø/Glimt på hjemmebane, før Brann vant helgens vestlandsoppgjør på Brann Stadion.

Dermed er Molde så godt som ute av kampen om sitt andre strake seriegull i Eliteserien. Med fem kamper igjen å spille ligger Molde på 5. plass, 14 poeng bak serieleder Bodø/Glimt og sju poeng bak Brann på tredjeplass.

Delt sisteplass i gruppen

I likhet med Molde jakter også svenske Häcken sine første poeng i Europa League.

Tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo er trener for Häcken, som i dag ligger på tredjeplass i den svenske toppserien Allsvenskan.

Häcken startet Europa League-gruppespillet med 4-0-tap mot Bayer Leverkusen, før også de tapte 0-1 mot Qarabag. Molde og Häcken deler dermed sisteplassen i gruppen.

Torsdag 18.45: Molde - Häcken , kampen på Oddsen

På Oddsen er Molde favoritt til å vinne med 1.75 i odds. Oddsen på uavgjort er 3.90, mens den er 4.20 på seier til Häcken . (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

På vei mot sitt tredje seriegull

Bodø/Glimt har kjempet i toppen av tabellen siden seriestart i Eliteserien og jakter sitt tredje seriegull denne sesongen.

I Eliteserien har ikke bodøværingene tapt siden 6. august, da tabellutfordrer Viking vant 3-2 i Stavanger. For snart tre uker siden slo Glimt regjerende seriemester Molde 1-3, før de i helgen vant4-3 mot Sandefjord.

På tabelltoppen har Glimt et forsprang på seks poeng ned til Viking, når det nå gjenstår fem kamper.

Jakter første seier og scoring

For to måneder siden gikk Glimt seirende ut av den siste playoff-kampen i Conference League. Da hadde de vunnet alle de fire kvalikkampene, spilt uavgjort i første playoff-kamp og vunnet den siste etter ekstraomganger.

I gruppespillets første kamp møtte Glimt sveitsiske FC Lugano, i en kamp som endte 0-0 og med poengdeling. I starten av oktober gjestet Ronny Deila og flere kjente fjes Aspmyra i gruppespillets andre kamp, der Club Brugge vant 0-1.

Bodø/Glimt står dermed uten både mål og seiere før torsdagens kamp mot Besiktas.

Ett poeng hver

Tyrkiske Besiktas er neste motstander for Bodø/Glimt. Besiktas ligger på fjerdeplass i den tyrkiske toppserien, Süper Lig etter fem seiere på ni kamper.

I likhet med Bodø/Glimt har Besiktas fortsatt til gode å vinne og står med kun et poeng. Åpningskampen i Conference League endte med uavgjort mot Club Brugge, før det ble 2-3-tap mot Lugano.

Bodø/Glimt og Besiktas jakter begge sin første seier når de møtes torsdag.

Torsdag 21.00: Bodø/Glimt - Besiktas, kampen på Oddsen

På Oddsen er det 2.25 i odds på seier til Bodø/Glimt. Oddsen på uavgjort er 3.65, mens den er 2.85 på seier til Besiktas.  

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler