tipping

Siste bonuspott-sjanse - og trippel jackpot

Onsdag er siste sjanse til å ta bonuspotten før den skal ut til alle med 12 rette lørdag. I tillegg er det trippel jackpot i pausetipping. Og Premier League-midtuke.

BONUSPOTT: Dersom du er alene om 12 rette på Midtukekupongen denne uken, blir det ingen fordeling på alle med 12 rette på Lørdagskupongen 7. desember.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:2. desember 2019Endret:2. januar 2023

For en midtuke vi har foran oss, vi som er interessert i både fotball og tipping!

Det er full runde i Premier League, bonuspotten nærmer ser tre millioner og det er fire uker siden noen hadde 12 rette i pausetipping på Midtukekupongen.

Les mer: Superonsdag i Premier League

Blir du alenevinner?

Bonuspotten utbetales hvis det er en alenevinner med 12 rette i Tipping. Den bygges opp fra kupong til kupong helt til det skjer - eller til bonuspotten bikker tre millioner kroner. Da fordeles den på alle som har 12 rette på en nærmere bestemt kupong. Det er nå i ferd med å skje med bonuspotten fulltid. Utbetalingen skal etter planen skje på Lørdagskupongen 7. desember.

Men det kommer ikke til å skje hvis noen tar potten på onsdag. Bonuspotten vil være på cirka 2,5 millioner kroner, så er du alene om tolv rette på den, blir du mangemillionær. 

Blir det du som tar potten?

Sett opp og levér tippekupongen din her

Innleveringsfrist er onsdag kl.  20.25.

Premier League og trippel jackpot

Det er altså full runde i Premier League denne midtuken. Kampene er fordelt på både tirsdag, onsdag og torsdag. På Midtukekupongen finner du onsdagskampene - men det er ikke småtteri. Der får du nemlig:

  • Solskjær mot Mourinho - altså Manchester United - Tottenham

  • Liverpool - Everton

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler