oddsen

Champions League: Chelsea har en vanskelig oppgave foran seg i returoppgjøret

Chelsea har ikke levert til forventningene denne sesongen, men har likevel slitt seg til en plass i kvartfinalene i Champions League. Tirsdag er det siste mulighet for videre deltakelse, når de møter Real Madrid i returoppgjøret. Et oppgjør der de allerede ligger under 0-2.

MÅL-PRESS: Chelsea er avhengige av å score minst tre mål og samtidig ikke slippe inn noen selv, for å ta seg videre i Champions League.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:17. april 2023Endret:18. april 2023

Tirsdag og onsdag er det klart for returoppgjørene i årets kvartfinaler i Champions League. Chelsea og Napoli har kniven på strupen, mens Milan og Real Madrid har et bedre utgangspunkt for videre spill i verdens største og mest prestisjefylte fotballturnering – Champions League 2023

På Oddsen er Real Madrid og Napoli favoritter til å vinne hver sin kamp, men verken Chelsea eller Milan er helt avskrevet.

Hardt presset Chelsea må levere

Chelsea har hatt en tung sesong, som ikke akkurat ble bedre etter den første av de to kvartfinaler der de tapte mot regjerende mester Real Madrid. I returoppgjøret må London-klubben vinne mer tre mål eller mer for å holde liv i Champions League-drømmen.

Frank Lampard ledet Chelsea fra 2019 til 2021 uten de helt store resultatene, men er nå tilbake som manager ut sesongen. Starten har vært tung for engelskmannen som så langt har tapt tre av tre kamper etter at han tok over.

I åttedelsfinalen tapte Chelsea første kamp mot Borussia Dortmund. I returoppgjøret reddet den engelske klubben seg inn igjen og sørget for 2-0 seier, og dermed også sammenlagtseier.

Real Madrid ingen soleklar favoritt

Real Madrid er regjerende Champions League-mestere, og dessuten den klubben med flest Champions League-troféer. Den spanske storklubben har vunnet turneringen 14 ganger tidligere og spilt i til sammen 17 finaler.

Real Madrid har flere ganger denne sesongen gitt fra seg seieren og tapt mot dårligere lag. I starten av februar tapte de mot Mallorca i La Liga, før de to måneder senere tapte mot Villarreal.

I gruppespillet vant Real Madrid sin gruppe etter fire seire, én uavgjort og ett tap. I åttedelsfinalen slo de Liverpool 6-2 sammenlagt, etter 2-5 seier borte på Anfield og 1-0 seier i returoppgjøret hjemme på Santiago Bernabéu.

På Oddsen er Real Madrid favoritt til å ta seieren med en odds på 2.40, mens oddsen på Chelsea-seier er 2.75. På uavgjort er oddsen 3.45. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Åpent i det italienske oppgjøret

Samtidig som Chelsea tar imot Real Madrid spilles returoppgjøret i kveldens andre kvartfinale, der Napoli må vinne med to mål eller mer mot Milan for å kapre en semifinaleplass.

De to siste oppgjørene mellom Napoli og Milan, har endt med Milan-seier. For drøyt to uker siden møttes de to lagene til Serie A-kamp i Napoli, der Milan sørget for den italienske serielederens tredje tap denne sesongen, da de vant 4-0.

I den første av to kvartfinaler forrige uke vant Milan 1-0. Napoli har derfor en stor, men ikke umulig oppgave foran seg, når de er verter for returoppgjøret tirsdag.

På Oddsen er det 1.72 i odds på seier til Napoli, mens det er 4.70 i odds på Milan-seier. Oddsen på at det italienske oppgjøret ender uavgjort er 3.65. (Husk at oddsen kan endre seg før kampstart).

Tirsdagens Champions League-kamper

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler