oddsenfremside

Champions League i kveld: Blir det nytt målshow fra ustoppelige Haaland?

Han scoret fem i forrige Champions League-kamp. Tirsdag får Erling Braut Haaland og Manchester City besøk av Bayern München i kvartfinalen.

FLERE STORKAMPER: Tirsdag og onsdag spilles det kvartfinaler i Champions League.Illustrasjonsbilde: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:10. april 2023Endret:11. april 2023

Tirsdag og onsdag er det kvartfinaler i Champions League. Returoppgjørene spilles neste uke.

Champions League på Oddsen

Erling Braut Haaland og Manchester City får besøk av Bayern München tirsdag. Manchester City er store oddsfavoritter. I skrivende stund er de 1,70 på City-seier, 4,00 på uavgjort, mens det er 4,30 på seier til Bayern München. Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart.

Tyskerne har vist muskler i Champions League og har vunnet samtlige åtte kamper. Blant annet har de slått Barcelona, Inter og Paris St. Germain både hjemme og borte.

Bayern München har vunnet Champions League seks ganger, men de to siste sesongene har de røket ut i kvartfinalen, i 2021 mot Paris St. Germain og i 2022 mot Villarreal.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Troner på topp

Haaland er toppscorer i Champions League så langt denne sesongen. Jærbuen var ikke snauere enn at han scoret fem i åttedelsfinalen mot Leipzig sist. Manchester Citys stjernespiss scoret fem i gruppespillet - og er dermed oppe i ti scoringer. Liverpools Mohamad Salah har åtte, mens Paris St. Germains Kylian Mbappé har syv.

Champions League på Oddsen

De kan ikke nå igjen Haaland siden både Liverpool og PSG er slått ut av Champions League. De to nærmeste utfordrerne til toppscorertittelen akkurat nå er Vinícius Júnior (Real Madrid) og João Mário (Benfica) som begge står med seks scoringer.

Tirsdagens andre kamp er Benfica - Inter. Portugiserne har vært i kvartfinalen fem ganger, men aldri gått videre. Inter er i kvartfinalen for første gang på 12 år. Italienerne vant turneringen i 2010.

Italiensk oppgjør

Onsdagens to kamper er Milan - Napoli og Real Madrid - Chelsea.

Chelsea har hanglet i Premier League. Nå er Frank Lampard tilbake som manager ut sesongen. Real Madrid vant turneringen i fjor. Da ble manager Carlo Ancelotti den første manageren som har vunnet Champions League fire ganger, to ganger med Milan og to med Real Madrid. Som spiller vant Ancelotti Champions League to ganger med Milan.

Den siste kvartfinalen er altså et rent italiensk oppgjør. Milan får besøk av Napoli.

Napoli er suverene serieledere i Italia, hele 16 poeng foran Lazio. Milan er på fjerdeplass 22 poeng bak.

Tirsdag:

Manchester City - Bayern München kl. 21.00 (TV2 Sport 1)

Benfica - Inter kl. 21.00 (TV2 Sport Premium)

Onsdag:

Milan - Napoli kl. 21.00 (TV2 Sport Premium)

Real Madrid - Chelsea kl. 21.00 (TV2 Sport 1)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler