oddsenfantasytipping

Champions League: Haaland kvitt måltørken – i kveld venter sveitsisk motstand

Fjorårets Champions League-vinnere er klare for å møte tredje og siste utfordrer i sin gruppe, når de onsdag møter sveitsiske Young Boys i sin andre bortekamp.

FOTBALLFEST: Onsdag spiller de resterende lagene i Champions League sin 3. kamp i gruppespillet.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:24. oktober 2023Endret:25. oktober 2023

Denne uken spilles 3. kamp i gruppespillet for samtlige av lagene i Champions League. Åtte kamper spilles tirsdag, mens ytterligere åtte kamper sparkes i gang onsdag.

Barcelona har ikke tapt siden starten av juni, og jakter sin tredje strake seier i gruppespillet når de får besøk av ukrainske FC Shakhtar Donetsk.

Drøyt to timer senere møter italienske AC Milan den regjerende franske seriemesteren Paris Saint-Germain, mens Newcastle får besøk av Borussia Dortmund i samme gruppe. Samtidig får den skotske serielederen Celtic og norske Odin Thiago Holm besøk av Atletico Madrid.

City med fersk rekord

Manchester City og Erling Braut Haaland spiller spiller sin tredje kamp i gruppespillet onsdag. Etter seier i de to første kampene mot Røde Stjerne og Leipzig er sveitsiske Young Boys neste utfordrer.

Onsdag 21.00: Young Boys - Manchester City, kampen på Oddsen

I Premier League startet City sesongen med seks strake seiere, før de gikk på to overraskende tap. Først mot Wolverhampton og deretter mot Arsenal. I helgen var den engelske storklubben tilbake på vinnersporet og vant 2-1 mot Brighton.

Seieren er Manchester Citys 21. strake seier på hjemmebane i år. Det er rekord i Premier League.

Haaland endte måltørke

Erling Braut Haaland avsluttet fjorårets sesong som toppscorer både i Premier League og i Champions League.

I år står nordmannen med ni scoringer på ni ligakamper i Premier League og troner dermed øverst på listen over toppscorere. Likevel har ikke spissen vært like aktiv foran mål de siste ukene.

I helgen scoret Haaland Citys andre mål i kampen mot Brighton. Det var nordmannens første scoring siden ligaseieren mot Nottingham Forest 23. september.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Jakter sin første seier

Young Boys ligger på 2. plass i den sveitsiste toppserien. Etter ti ligakamper står Young Boys med seks seiere, tre uavgjort og kun et tap.

I helgens spilte Young Boys uavgjort i toppkampen mot serieleder Zürich.

I Champions League startet de med tap hjemme mot Leipzig, før det ble uavgjort og 2-2 i bortekampen mot Røde Stjerne.

På Oddsen er City storfavoritt til å vinne, med 1.17 i odds. Oddsen på uavgjort er 6.90, mens den er 14.00 på seier til Young Boys. (oddsen kan endre seg før kampstart).

Onsdagens kamper i gruppespillet

Barcelona - Shakhtar Donetsk kl. 18.45

Feyenoord - Lazio kl. 18.45

Paris Saint Germain - Milan kl. 21.00

Royal Antwerp - Porto kl. 21.00

RB Leipzig - Røde Stjerne kl. 21.00

Young Boys - Manchester City kl. 21.00

Newcastle - Borussia Dortmund kl. 21.00

Celtic - Atletico Madrid kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler