eurojackpot

Dag ble Eurojackpot-millionær - i kveld ringer vi en ny

Hver eneste fredag deler vi ut en nasjonal millionpremie i Eurojackpot. Og glem ikke at det er rundt 100 millioner kroner i 1. premiepotten.

HYTTEMILLIONÆR: Dag Bjørgesæter fikk en hyttetur utenom det vanlige fredag 21. januar.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:28. januar 2022Endret:3. januar 2023

Tenk å sitte midt i en koselig vennemiddag - og plutselig få selve Telefonen fra Hamar med følgende budskap:

- Gratulerer! 1 million kroner er på vei inn på konto. 

Eurojackpot har spillefrist fredag kl. 19.00

- Jeg begynner å grine

Nettopp dette opplevde Dag Bjørgesæter (50) fra Nannestad fredag 21. januar. Han og vennegjengen var på hyttetur - og var samlet rundt bordet til et bedre måltid - da nummeret 625 60 000 plutselig lyste opp på telefondisplayet. Stemningen var god fra før, men den fikk seg ytterligere i puff oppover da det gikk opp for alle hva som hadde skjedd.

– Vent litt, jeg skal bare sette deg på høyttaler her, sa Bjørgesæter i det Norsk Tippings utsendte var i ferd med å røpe årsaken til oppringningen.  

– Gratulerer så mye, Dag. I kveld har du vunnet 1 million kroner! 

Og med de magiske ordene brøt vennegjengen ut i en salig blanding av jubelbrøl, latter og litt tårer.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Jeg begynner å grine her, kommenterte noen før Bjørgesæter kom på banen igjen:

– Fantastisk! Det var hyggelig. Dæven ...

– Nå må vi åpne flaska her, ropte en av vennene i bakgrunnen til god respons fra resten av følget.

LES OGSÅ: Eurojackpot i endring: Dette bør man få med seg

Delte over 480 mill.

Bjørgesæter fikk så vidt summet seg mot slutten av samtalen. På spørsmål om hva pengene skal brukes til, var han usikker, men så for seg muligens å investere i leilighet.

Hver uke deles altså en nasjonal millionpremie ut til en norsk spiller - eller en andelsbank. En trenger ikke å ha noen rette; vinneren trekkes tilfeldig ut av alle leverte rekker til den aktuelle spillomgangen.

1. premiepotten er på ca. 100 millioner kroner fredag 28. januar. Fredag 21. januar ble 1. premiepotten - som da var på over 482 millioner kroner - delt på to spillere, henholdsvis fra Tyskland og Litauen. 

Eurojackpot har spillefrist fredag kl. 19.00

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler