oddsen

Disse er favoritter til å sikre finaleplass i Stjernekamp

Tone Damli måtte takke for seg forrige lørdag. Dermed står tre deltakere igjen når det lørdag står om en plass i finalen.

SEMIFINALE: Lørdag er det duket for semifinale i Stjernekamp, der deltakerne skal synge musikal og får en hemmelig utfordring.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:24. oktober 2023

Etter åtte uker med sang og underholdning i Stjernekamp er det denne helgen klart for semifinale.

Tre deltakere er fortsatt med i konkurransen når det denne uken skal konkurreres i musikal og hemmelig utfordring.

Norsk Tipping har spill ute på vinneroddsen. I skrivende stund er det Odd René Andersen som er oddsfavoritt.

Stjernekamp på Oddsen

Så langt denne sesongen har deltakerne vært innom egen sjanger, rock, norske favoritter, opera og hits fra 90-tallet, country og gruppeoppgave, hiphop og vise, før det forrige lørdag var duket for storband og latinopop.

Overaskende ble Tone Damli den sjuende deltakeren som røk ut av programmet.

Storfavoritt

De siste ukene har Odd René Andersen vært den største favoritten til å gå seirende ut av Stjernekamp 2023. Før helgens semifinale er Andersen større favoritt enn noen gang tidligere med 1.50 i odds.

Forrige uke var Mari Bella den eneste som var utenfor topp tre på Oddsen. Denne gangen er hun nummer to, mens Aleksander With ligger dårligst an.

I skrivende stund ser oddsen slik ut for de gjenværende tre deltakerne:

  • Odd René Andersen 1.50

  • Mari Bella 4.00

  • Aleksander With 5.00

Stjernekamp på Oddsen

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

With ligger an til å ryke

Mari Bella i faresonen for å ryke ut to uker på rad, men forrige uke var hun blant de to med flest stemmer. Aleksander With og Tone Damli var begge i faresonen, før det ble klart at Damli ikke fikk en plass i semifinalen.

På Oddsen er det Aleksander With som har den høyeste oddsen for å stikke av med seieren om en uke. Dermed er han den deltakeren det er minst sannsynlig at vinner.

Forrige uke hadde Bella 8.00 i odds, mens With sto til 4.75 i odds. Denne uken har oddsen på With-seier har økt til 5.00.

Det settes ny odds før hvert program. Oddsen som ligger ute nå er til sendingen som har spillefrist lørdag 21. oktober kl. 19.50. (Husk at oddsen kan endre seg helt frem til programmet starter.)

Her er oddsen på alle deltagerne:

  • Odd René Andersen 2.25

  • Tone Damli 3.00

  • Alexander With 4.75

  • Mari Bella 8.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler