eurojackpot

Fredag fikk vi norsk mangemillionær - får vi det tirsdag?

Fredag stakk en norsk spiller av med andrepremiepotten på over 24 millioner kroner. Får vi norsk mangemillionær tirsdag?

NORSK JUBEL: Fredag vant en norsk spiller andrepremiepotten i Eurojackpot.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:18. september 2022Endret:3. januar 2023

Fredag fikk vi årets Eurojackpot-millionær nummer åtti. En mann fra Agder sikret seg nemlig andrepremiepotten med sine 5+1 rette.

Norsk spiller vant 24 millioner

Hvordan tror du fredagen din ville sett ut dersom du var den eneste spilleren med 5+1 rette i Eurojackpot? Kun mannen fra Agder vet  nøyaktig hvordan det føltes, men han prøvde å sette ord på det fredag kveld.

– Nå er jeg helt nummen. Jeg tror ikke jeg klarer å få sove i natt, sa mannen til Norsk Tipping. Dessuten trengte mannen å la nyheten synke inn før han klarte å forstå hva som egentlig hadde skjedd. Kanskje forståelig?

Leverer du Eurojackpot fast? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Lotto-utsikter

Lotto-millionærer er som kjent ikke som andre millionærer. Det finnes mye man kan gjøre med en millionpremie: I den nye Lotto-filmen får man et godt eksempel på nettopp det.

Nye vinnersjanser tirsdag

Allerede tirsdag 20. september er det klart for en ny trekning i Eurojackpot. Førstepremien vil romme ca. 193 millioner kroner, mens andrepremiepotten anslås å være ca. 8 millioner kroner. I tillegg har vi den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner som er garantert en spiller, andelsbank eller et andelslag.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler