oddsentippingfantasy

EM-drømmen henger i en tynn tråd

Norge har fått sin verste kvalikstart på 37 år, og EM-deltagelse henger i en meget tynn tråd. Tirsdag er det bare seier som gjelder mot Kypros.

SKUFFET: Martin Ødegaard og resten av landslaget var langt nede etter 2-1 tapet mot Skottland. Tirsdag er det bare seier som gjelder mot Kypros.Foto: Bildbyrån
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:19. juni 2023Endret:20. juni 2023

Norge står med kun ett poeng etter de tre første kvalikkampene. Tirsdagens motstander Kypros er det eneste landet i gruppen som ligger bak Norge på tabellen.. Kypros har tapt begge sine EM-kvalifiseringskamper.

Nations League kan redde norsk EM-deltakelse

Helgens kamp mot Skottland så lenge ut til å gå i Norges favør, men det ble brått endret i sluttminuttene. I løpet av to minutter raknet det totalt for Norge og Skottland fikk to scoringer. Kampen endte dermed 1-2 og håpet for direkte kvalifisering henger dermed i en tynn tråd.

Norge kan likevel komme seg til playoff gjennom Nations League, og dermed sikre norsk EM-deltakelse i 2024.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Norge er oddsfavoritter

Norges EM-sjanser ble betydelig svekket etter lørdagens tap mot Skottland. Mot Kypros har Norge mulighet til å slå tilbake og er storfavoritter mot Kypros.

På oddsen er det 1,12 på norsk seier, 8,00 på uavgjort, mens oddsen på seier til Kypros er 20,00. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Norges verste kvalikstart siden 1986

Norge har ikke spilt i et mesterskap siden 2000, men en dårligere kvalikstart har de ikke fått siden 1986 – altså 37 år siden.

Siden den gang har landslaget vørt gjennom 17 EM- og VM- kvalifiseringer, styrt av seks forskjellige trenere. Samtlige av trenerne fikk en bedre start på kvalifiseringene med bedre resultater enn hva Solbakken har fått.

Tirsdag 20.45: Norge - Kypros, TV 2 Direkte

Siste mulighet på Bonuspotten

Norge - Kypros er også kamp nummer 1 på Midtukekupongen. Kupongen består bare av kamper tirsdag kveld og har derfor innleveringsfrist klokken 20.40 tirsdag.

Bonuspotten er på ca. 2,7 millioner kroner. Den utløses hvis én spiller er alene om å ha 12 rette. Skjer ikke det på Midtukekupongen, blir det utbetaling på Lørdagskupongen.

Da deles potten på alle med 12 rette.

Her kan du tippe.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler