oddsen

VM: Harry Kane og England åpner mot Iran

Klokken 14.00 i dag braker det løs for England i VM. Harry Kane & Co. møter Iran.

NESTEN TIL JUL: Verdensmesterskapet i fotball spilles fra 20. november og frem til 18. desember.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:20. november 2022Endret:4. januar 2023

England er en stor fotballnasjon både på verdensbasis og i liga-sammenheng. I store internasjonale mesterskap har de likevel hatt problemer med å kjempe i toppen og være blant de aller beste. Men denne gangen er de blant favorittene.

England spiller sin førte kamp i dag klokken 14.00. Motstander er Iran. England er kjempefavoritter på Oddsen. Det er 1,33 i odds på Harry Kane & Co., 4,50 på uavgjort og 10,00 på seier til Iran.

Iran har aldri kommet gått videre fra gruppespillet i VM.

Sett opp ditt Fantasy-lag her

Europeiske lag i toppen

I VM i 2018 var alle lagene på topp-4 europeiske. Frankrike ble verdensmestere da de vant 4-2 over Kroatia i finalen, mens England ble nummer fire etter 2-0 tap mot Belgia i bronsefinalen. 

I fjorårets EM imponerte England stort. De tapte finalen mot Italia etter straffesparkkonkurranse. 

LES MER: Derfor setter Norsk Tipping odds på VM i QatarEr det lenge siden du sjekket spillegrensene dine? Riktige personlige grenser er viktig for å spille i trygge rammer og bevare sunne spillevaner. Ta gjerne en kikk på spillregnskapet ditt også. Mange oppdager at de har tapt mer enn de trodde – kanskje gjelder det deg også? Les mer om spillevett og sjekk at du følger de 7 spillevettreglene her.Nederland møter Senegal

En annen stor europeisk fotballnasjon som spiller sin første kamp i dag er Nederland. De har vært med i ti VM-sluttspill og ti EM-sluttspill.

Nederlands beste VM-prestasjon var i 2010, da de tapte finalen mot Spania. Siden 2000 har det nederlandske landslaget spilt to semifinaler, to kvartfinaler og én finale. 

Senegal kom til kvartfinalen i fotball-VM i 2002. Det er Senegals beste prestasjon i et VM. I 2018 kom de bare til gruppespillet.

På Oddsen er det 1,62 på seier til Nederland, 3,60 på uavgjort og 1,62 på seier til Senegal.

Mandagens VM-kamper

  • England - Iran kl. 14.00

  • Senegal - Nederland kl. 17.00

  • USA - Wales kl. 20.00

Relaterte artikler