oddsen

VM: Harry Kane og England åpner mot Iran

Klokken 14.00 i dag braker det løs for England i VM. Harry Kane & Co. møter Iran.

NESTEN TIL JUL: Verdensmesterskapet i fotball spilles fra 20. november og frem til 18. desember.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:20. november 2022Endret:4. januar 2023

England er en stor fotballnasjon både på verdensbasis og i liga-sammenheng. I store internasjonale mesterskap har de likevel hatt problemer med å kjempe i toppen og være blant de aller beste. Men denne gangen er de blant favorittene.

England spiller sin førte kamp i dag klokken 14.00. Motstander er Iran. England er kjempefavoritter på Oddsen. Det er 1,33 i odds på Harry Kane & Co., 4,50 på uavgjort og 10,00 på seier til Iran.

Iran har aldri kommet gått videre fra gruppespillet i VM.

Sett opp ditt Fantasy-lag her

Europeiske lag i toppen

I VM i 2018 var alle lagene på topp-4 europeiske. Frankrike ble verdensmestere da de vant 4-2 over Kroatia i finalen, mens England ble nummer fire etter 2-0 tap mot Belgia i bronsefinalen. 

I fjorårets EM imponerte England stort. De tapte finalen mot Italia etter straffesparkkonkurranse. 

LES MER: Derfor setter Norsk Tipping odds på VM i QatarEr det lenge siden du sjekket spillegrensene dine? Riktige personlige grenser er viktig for å spille i trygge rammer og bevare sunne spillevaner. Ta gjerne en kikk på spillregnskapet ditt også. Mange oppdager at de har tapt mer enn de trodde – kanskje gjelder det deg også? Les mer om spillevett og sjekk at du følger de 7 spillevettreglene her.Nederland møter Senegal

En annen stor europeisk fotballnasjon som spiller sin første kamp i dag er Nederland. De har vært med i ti VM-sluttspill og ti EM-sluttspill.

Nederlands beste VM-prestasjon var i 2010, da de tapte finalen mot Spania. Siden 2000 har det nederlandske landslaget spilt to semifinaler, to kvartfinaler og én finale. 

Senegal kom til kvartfinalen i fotball-VM i 2002. Det er Senegals beste prestasjon i et VM. I 2018 kom de bare til gruppespillet.

På Oddsen er det 1,62 på seier til Nederland, 3,60 på uavgjort og 1,62 på seier til Senegal.

Mandagens VM-kamper

  • England - Iran kl. 14.00

  • Senegal - Nederland kl. 17.00

  • USA - Wales kl. 20.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler