eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot: Førstepremiepotten vokser til 159 millioner

Ingen klarte 5+2 rette i Eurojackpot tirsdag kveld, men det var likevel flere spillere som kunne juble etter kveldens trekning. To tyske spillere kapret andre- og tredjepremien, mens en kvinne fra Alta vant den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

TREKNINGSSTUDIO: Ingen Eurojackpot-spillere gjettet seg frem til hele den riktige tallrekken som ble trukket ut i trekningsstudioet i Finland tirsdag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. september 2022Endret:3. januar 2023

Den siste måneden har førstepremien i Eurojackpot blitt kapret fire ganger på ni trekninger og dermed gått tilbake til start på mellom 98 og 100 millioner kroner, like mange ganger. I høsten fjerde Eurojackpot-trekning var det ingen som gjettet seg frem til 5+2 rette. Nok en gang stiger dermed førstepremiepotten, denne gangen til 159 millioner kroner.

Selv om ingen spillere klarte å få hull på førstepremiepotten i kveldens Eurojackpot-trekning, var det flere spillere som kunne slippe jubelen løs. En tysk spiller vant andrepremiepotten og nøyaktig 7 618 830 kroner, mens en annen tysk spiller vant tredjepremien og nøyaktig 4 296 665 kroner. Også her til lands kunne en norsk spiller juble etter å ha vunnet den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. 

Vant den nasjonale millionen: - Det blir artig å fortelle til gubben

Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner ble denne gangen vunnet av en kvinne i 40-årene fra Alta i Troms og Finnmark.

– Herregud! Jeg kan ikke tro det, ler den glade altaværingen når Norsk Tipping ringer for å gratulere henne med den nasjonale premien på 1 million kroner.

– Jeg er helt satt ut. Det er helt fantastisk, stråler hun glad.

– Det blir artig å fortelle dette til gubben, humrer hun og forteller at det i hovedsak er han som spiller Eurojackpot, men at hun har spilt litt i det siste.

Den blide altaværingen har ingen konkrete premieplaner på stående fot, men har likevel noen tanker om hva premien skal gå til.

– Det blir nok å betale litt gjeld og lån, men også en ny bil, flirer hun fornøyd.

– Dette var gøy, men det kom brått på, avslutter kvinnen lattermild.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobilen.

LES OGSÅ: Pie har ringt over 300 millionærerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnertallene 13. september

Denne tallrekka, som altså ingen klarte å gjette seg frem til i sin helhet, ble trukket ut i Eurojackpot-trekningen tirsdag 13. september:

40 - 20 - 22 - 34 - 26

Stjernetall:

12 - 8

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på Eurojackpot

Snart Supertrekning i Lotto

Lørdag 17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Nye muligheter på fredag

Neste trekning i Eurojackpot er allerede fredag 16. september. Siden toppremien fikk stå i fred denne gangen, vil førstepremiepotten ligge på ca. 159 millioner kroner, mens andrepremiepotten anslås å ligge på ca. 22 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler