eurojackpot

To norske Eurojackpot-millionærer forrige uke – hvem sin tur er det denne uken?

To menn sikret seg million-premie i Eurojackpot forrige uke. Tirsdag er det igjen nye muligheter for å bli millionær.

TELEFONEN FRA HAMAR: To nordmenn sikret seg millionpremie og en hyggelig telefon fra Hamar.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:22. mai 2023

Hver tirsdag og fredag er det trekning i Eurojackpot. Forrige uke var intet unntak. Det fikk særlig to nordmenn stor glede av.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

To ferske Eurojackpot-millionærer

Forrige uke startet Eurojackpot-trekningen med at en mann i 30-årene fra Bergen sikret seg 1 million kroner i gevinst dagen før 17. mai – den store festdagen. Han så dermed brått veldig frem til feiringen:

– Vi driver å lager mat til i morgen. Det kommer noen på frokost til oss, før vi skal videre innom et par steder for å feire nasjonaldagen. Det blir jo ekstra kjekk feiring i år, sa den ferske millionæren til Norsk Tipping samme kveld.

Fredag samme uke var det en kar i 50-årene fra Gjøvik som sikret seg den nasjonale premien på 1 million. Norsk Tipping fikk ikke tak i mannen fredag kveld, men mannen fikk sine mistanker da han så hvem som hadde ringt han utover kvelden. Han bestemte seg dermed for å feire gevinsten:

– Da jeg så resultatet i appen ringte jeg familie og venner. Vi feiret til langt på natt, sa mannen til Norsk Tipping dagen etter.

Hvem blir de to neste nasjonale vinnerne? Det finner vi ut av denne uken!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Høye potter

Tirsdag 23. mai er det igjen duket for trekningen med de høye pottene. Førstepremiepotten anslås å være på ca. 468 millioner kroner. Andrepremien er på ca. 11 millioner. I tillegg vil en spiller, andelsbank eller andelslag garantert vinne 1 million kroner her til lands.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler