eurojackpot

Eurojackpot: Nyttårstrekning med ca. 100 mill. i potten

Fredag 31. desember er det klappet og klart for årets aller siste Eurojackpot-trekning. Blir året avsluttet med en ny mangemillionær her til lands? 

NYTTÅRSTEMNING: Snart nytt år og nye vinnersjanser i Eurojackpot.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:29. desember 2021Endret:3. januar 2023

Forrige fredag sikret en tysk spiller seg en julegave på over 126 millioner kroner som den eneste med 5 + 2 rette – og det på selveste julaften. 

Fredag 31. desember, på årets siste dag, er det nye muligheter. Skulle man være så eksepsjonelt heldig å være den eneste med alle fem hovedtallene og de to stjernetallene korrekt på én og samme rekke, avslutter man altså året med ca. 100 millioner kroner inn på sparekonto.

Millionbevis på mobilen

Selv om ingen her til lands skulle klare å karre til seg 1. premiepotten, er det fortsatt muligheter til å sikre seg en fin sum på tampen av 2021. Hver fredag trekkes det nemlig ut én heldig spiller (og noen ganger et andelslag - eller bank) som vinner den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. Med andre ord: Det ligger alltid 1 million norske kroner på lur i Eurojackpot.

10. desember gikk millionen til en glad mann i Karasjok – og han hadde en følelse av hva som var i vente da han så mobilen ringe:

– Dette hadde jeg aldri trodd skulle skje, men jeg har lagret nummeret på mobilen. Så da det ringte nå nettopp sto det "Norsk Tipping" på displayet, svarte den heldige vinneren.

Karasjokingen hadde allerede planene klare for hva noe av pengene skulle gå til.

– Jeg er veldig glad i fotball, så noe av pengene kommer nok til å bli brukt til fotballreiser. Ellers vet jeg ikke helt, vi får se. Nå gleder jeg meg til å ringe foreldrene mine, og kanskje noen kompiser. Det spørs om jeg blir trodd, men jeg har heldigvis synlig bevis på mobilen.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 100 mill. på fredag

Siste sjanse til å være med i årets aller siste Eurojackpot-trekning er fredag 31. desember kl. 19.00. Samme kveld spilles det om 1. premiepotten på ca. 100 millioner kroner og den norske tilleggspremien på 1 million kroner. Telefonen fra Hamar er klar til å ringe én eller flere nyttårsmillionærer. 

 Norsk Tipping ønsker lykke til, og et riktig godt nytt år!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler