extra

Tirsdag kan vi få årets tiende Extra-millionær

Så langt i år har ni personer vunnet over 1 million kroner i Extra og fått tittelen som Extra-millionær. Tirsdag ringer vi årets nittende Extra-kandidat, som får muligheten til å vinne inntil 2 millioner kroner.

FØRSTE RAMME: … er bare en av flere ting som premieres i Extra.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:8. mai 2023

Helt siden spillets start i 1996 og frem til i dag har det til sammen blitt 605 Extra-millionærer her til lands. Ni av dem har blitt millionærer i 2023. Får vi en ny Extra-millionær tirsdag?

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Tirsdagskvelden nærmer seg og det betyr at det nærmes seg ukas Extra-trekning. Da er det igjen nye sjanser til å vinne inntil 2 millioner kroner for den som skulle være så heldig å trekkes som Extra-kandidat. Det er imidlertid flere muligheter og sjanser for å vinne i bingolignende Extra. For eksempel kan du fort vinne over 100 000 kroner dersom du blir alene om å ha første brett, bilde eller ramme.

Årets Extra-millionærer

 • Årets første Extra-millionær kom i årets første trekning. En mann fra Gamvik kommune i Finnmark hadde tre av de trukne tallene på spillebrettet sitt og gikk til topps på premiestigen, der toppremien på 2 millioner kroner ventet.

 • Tre uker senere ble en kvinne fra Karlsøy kommune i Troms og Finnmark, med et stort hjerte for miljøet og frivillig arbeid, trukket ut som Extra-kandidat. Karlsøy-kvinnen gikk ikke helt til topps på premiestigen, men sikret seg likevel nesten 1,5 million kroner i premie.

 • 14. februar kom den første Extra-millionæren i februar. En mann fra Grong i Trøndelag så frem til en sydentur i nær fremtid da han vant litt over 1,5 millioner kroner i Extra.

 • Bare to uker senere og på februars siste dag, kunne en mann fra Brønnøy i Nordland slippe jubelen løs etter å ha vunnet 1,4 millioner kroner som kveldens Extra-kandidat.

 • Uken etter var det en bergensers tur til å smile stort, da to av de trukne tallene var å finne på spillebrettet hans. Bergenseren kunne dermed avslutte dagen med 1,2 millioner kroner på vei til sin konto.

 • Alle gode ting er tre. Den tredje Extra-kandidaten på rad til å sikre seg en millionpremie i Extra var en mann fra Stryn. Mannen sikret seg over 1,1 millioner kroner i premie, men måtte tenke litt på hva premien skulle gå til.

 • Siste Extra-kandidat i mars kunne også juble over milliongevinst, etter at to av tallene som ble trukket ut under tv-trekningen var å finne på spillebrettet hans. Mannen fra Gildeskål i Nordland kunne dermed juble over en premie på over 1,2 millioner kroner.

 • To Extra-kandidater gikk til topps på premiestigen i april og sikret seg 2 millioner kroner hver. Den første var en mann fra Namsos i Trøndelag som gikk til topps tirsdag 11. april.

 • Sistemann ut i rekken over Extra-millionærer i 2023 er en mann fra Alta i Troms og Finnmark. Mannen vant 2 millioner kroner under trekningen 25. april. I dag har fortsatt ikke Telefonen fra Hamar vært i kontakt med den heldige vinneren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Slik spiller du

I Extra trekkes det 47 av totalt 75 tall. Akkurat som i bingo forholder man seg til spillebrett, hvor hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. En kupong har 2 spillebrett.

 • Første bilde går til første spiller(e) som fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet

 • Første ramme vinnes av den eller de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet

 • Første brett vinnes av den eller de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall

 • Bilde vinnes av samtlige som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 Extra-tallene er trukket

 • Ramme vinnes på samme måte som bilde: alle som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet etter at Extra-tallene er trukket

 • Brett vinnes av samtlige som har fylt hele spillebrettet ved trekningens slutt

 • Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

I tillegg trekkes det ut en Extra-kandidat hver tirsdag som får muligheten til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. Med andre ord vinner over 20 000 personer smått og stort hver tirsdag.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

 • Antall millionærer i 2023: 23

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler