extra

Extra lyser opp i høstmørket

Når nettene blir lange og kulda setter inn, fortsetter Extra som før - med hyggelige trekninger og mange premier.

HOLD VARMEN: Dersom man tar med seg telefon eller nettbrett, kan man se Extra-trekningen på NRK2 nesten hvor som helst hver tirsdag.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:26. september 2021Endret:3. januar 2023

Samtidig med at Norge åpner opp for fullt, blir det stadig kaldere og mørkere rundt oss. Da er det kanskje godt å vite at Norsk Tippings luneste trekning - nemlig Extra - fortsetter på nøyaktig samme vis som før. Tirsdag 28. september drysses små og store premier ut på ny.

- Jeg har det så godt nå!

Extra-trekningen 7. september vil nok aldri gå i glemmeboka for kandidaten Harry Mehl. Med de siste to tallene på spillebrettet hoppet sandnesgaukingen opp til millionpremien på tirsdagskvelden - og det var han ikke rent lite fornøyd med.

- Dette er helt utrolig! Jeg har det så godt nå. Kona skrek som en stukken gris her. Jeg er egentlig ganske rolig, men kona og sønnen min, som også er her, er litt villere, sa Mehl, mens det ljomet av full jubel i bakgrunnen.

Les også: Stem på din favoritt til Årets Grasrottrener

Premien skulle først og fremst gå til barna, men også til driften av noen utesteder han eier i Sandnes.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Slik spiller man Extra

Extra er et bingolignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen, som for eksempel ramme, brett, eller fullt bilde, og større premier til de som blir førstemann til disse. Extra kan man spille både digitalt og i butikk.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Millionsjanse hver tirsdag

Tirsdag 28. september er det igjen klart for å trekke 47 nye Extra-tall. Kveldens heldigste får en Telefon fra Hamar med sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler