extra

Extra: Fire millionvinnere i mars - nye sjanser i kveld

Mars-måned ble riktig bra sett med Extra-øyne: Fire Extra-kandidater ble millionærer med god margin. Tirsdag 5. april er det klart for månedens første Extra-trekning, og vi krysser fingrene for at millionflyten blir med oss videre inn i våren.  

FIRE FINE: Extra-millionærer er fine folk, tør vi påstå helt objektivt ...Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:1. april 2022Endret:3. januar 2023

Dersom du har spilt Extra bør du håpe på at du får en telefon fra Hamar samme kveld. Det betyr nemlig at du har trukket det lengste strået og endt opp som Extra-kandidat – og som Extra-kandidat har du sjansen til å sikre deg 2 millioner kroner dersom du er heldig.

I mars var det god stemning i Extra, etter at fire av fem kandidater endte opp som millionærer i løpet av tirsdagskveldene. Vi tar et lite tilbakeblikk på høydepunktene.

Høy puls 

– Ja, dette er jo helt utrolig. Jeg er altfor overrasket til å vite hva denne premien skal gå til akkurat nå. Men jeg har jo både kone og barn som vil nyte godt av premien, svarte den glade nordlendingen etter trekningen.

– Da ble jeg millionær! Det er ikke dårlig på en tirsdag. Jeg var så spent for TV-sendingen at jeg ikke klarte å slappe av. Jeg fikk så høy puls. Jeg synes inngangssummen på 300 000 var mye penger. 1,3 millioner er veldig mye, og nå drypper det litt på barna. Jeg ringte dem før TV-sendingen og sa at jo mer jeg vinner, jo mer blir det på dere, sa fredrikstadkvinnen, som også kunne røpe at nå ble det endelig en ferietur etter to år med pandemi.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Orket ikke tull på morgenen

– Hva? Kan det stemme? Kan du gjenta summen, svarte den lettere forfjamsede vinneren som satte Norsk Tipping over på høyttaler, slik at datteren også fikk høre.

– Én million-hundreognittitotusen-femhundre kroner.

– Nei? Det må være tull? Jeg orker ikke tull så tidlig på morgenen, kom det fra datteren. 

Etter hvert som budskapet sank inn hos dem begge ble stemningen i boligen mildt sagt god, og mannen kunne fortelle at han ønsket å bruke premien på nedbetaling av gjeld, samt å dele med familien – og dersom kona gikk god fort det: litt moro også.

– Dette er helt utrolig. Nå spørs det om vi kommer til å selge eiendommen her og kjøpe oss leilighet, jublet hun mens en annen telefon begynte å ringe i bakgrunnen. Det var tydelig at den gode nyheten hadde begynt å spre seg blant venner og familie.

– Den ene datteren min har allerede ringt for å gratulere. Og jeg som trodde jeg skulle forbli på det første trinnet på premiestigen.

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige mars-millionærene! 

2 mill. på tirsdag

Tirsdag 5. april kjører vi i gang månedens første Extra-trekning, og som alltid ligger det 2 millioner kroner klare og venter på en fremtidig Extra-millionær. Spiller du før tirsdag kl. 17.00 har du et lodd med i Extra-hatten.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler