oddsen

Fantasy: Sjekk EM-laget til Oftedal Sagosen

Håndball-EM starter fredag. Vår EM-ekspert Hanna Oftedal Sagosen røper sitt Fantasy-lag og har noen smarte tips til deg.

SPENT: Hanna Oftedal Sagosen er Norsk Tippings EM-ekspert. Dette er hennes EM-lag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:2. november 2022Endret:4. januar 2023

Fredag kastes håndball-EM i gang. Mesterskapet arrangeres i Slovenia, Nord-Makedonia og Montenegro. Norge skal spille sine kamper i Ljubljana i Slovenia. 

Sett opp ditt Fantasy-lag her

Norsk Tippings EM-ekspert Hanna Oftedal Sagosen har studert EM-troppene nøye og har satt opp dette laget: 

  • Keeper:Ryde(Sverige,Pris15.5M). 

  • Bakspillere:Klujber(Ungarn, Pris 18.5M),Dulfer(Nederland, Pris 18.0M), Reistad (Norge, Pris 19.5M) 

  • Linjespiller:Debelic(Kroatia, Pris15.5M) 

  • Kantspillere:Zadravec(Kroatia, Pris14.0M),Hagman(Sverige, Pris19.0M) 

- Jeg synes det er gøydetfinnes Fantasy også i håndball. Det virker som det er litt blest rundt det også. Jeg synes selve opplegget er superkult. Man må tenke litt gjennom hvem man velger siden det er en viss sum man kan bruke. Det gjelder å knekke koden og finne de spillerne som kan sanke flest poeng. Men man har ikke råd til bare toppspillere som kommer til å sanke mange poeng, så man må også finne noen jokere, sier Hanna Oftedal Sagosen. 

Les også: - Norge tar gullet

Hun har spesielt sett seg ut én spiller på laget sitt hun har skikkelig tro på. 

- Jeg har stor på atDulferkommer til å levere et godt mesterskap. Hun er en litt utypisk forsvarsspiller som er flink til å snappe ballen. Jeg har tro på at hun kommer til å sanke mange poeng, sier Hanna. 

Dette er hennes tips til enkeltspillere: 

Norge 

Nora Mørk (Pris 20.0M):- Nora er alltid en spiller som scorer mange mål og tar mye ansvar. Tar også straffer for Norge som vil gi noen ekstramål hver kamp. 

Henny Ella Reistad (Pris 19.5M):- Henny har i mine øyne vært en av verdens beste spillere de siste to årene. Hun bøtter inn med mål i Champions League og har hatt mye ansvar på sine skuldre. Hun har fortsatt til gode å ta det helt siste steget på landslaget, men jeg har stor tro på at dette kan bli Henny sitt mesterskap. 

Stine Bredal Oftedal (Pris19.5M):- Norges kaptein og en viktig brikke for at Norge skal gjøre det godt. 

Vilde Ingstad (Pris 19.0M):- Vilde har hatt en strålende sesong i Esbjerg og har virkelig funnet formen etter noen år med småskader. Hun har funnet scoringsformen på landslaget og jeg tror hun kommer til å få mange baller fra spesielt Nora og Stine.  


Frankrike 

Estelle N´ze Minko (Pris 19.0M):- En spiller som har mye erfaring og som spiller i en av verdens beste klubber, Györ. Er en aggressiv forsvarspiller som kan snappe mange baller og få enkle kontringsmål. 

Pauletta Foppa (Pris 19.5M):- Paulettahar vært en av verdens beste linjespillere de siste årene. En ung spiller med enorm fysikk som også har opparbeidet seg mye erfaring de siste årene, både gjennom landslag og i Champions League. 

Chloe Valentini (Pris 19.0M):- Morsom kantspiller som er offensiv i sitt forsvarsspill og sikker fra posisjonen sin. Har vært veldig god for Metz i årets sesong. 

Grace Zaadi Deuna (Pris 19.5M):- En av verdens besteplaymakere. Hun får mye tillit og kommer til å scoremange mål.   


Nederland 

Kelly Dulfer (Pris: 18.0M):- Dulferhar i mine øyne vært en av de beste så langt i årets Champions League. Hun har mye ansvar i sin tyske klubb og får mer spilletid enn noen gang på landslaget. Hun har ekstremt gode ferdigheter i forsvar, hvor hun dekker mye, har en god blokk og en av verdens beste på å snappe stuss. Nå når hun også spiller mer angrep vilDulferfå et godt mesterskap. 

Dione Housheer (Pris 19.0M):- Venstrehendt spiller som skyter ekstremt godt.Værtskadet i noen uker, men i toppform er hun en målmaskin. 

Antje Angela Malestein (Pris 18.5M):- En av verdens beste høyrekanter. Scorer mange mål og tar også noen straffer for Nederland. 

Inger Smits (Pris 18.5M): - Hun har hatt en god sesong så langt og blir en viktig brikke i Nederland sitt angrep.God både i skuddleger, men setter også opp mye godt spill som fører til assist. 


Danmark 

Anne Mette Hansen (Pris 19.5M):- Danmark største stjerne, og har noen ekstreme ferdigheter i skuddet. Hun har ennå til gode å ha et stabilt godt mesterskap, men jeg tror hun vil bli viktig for Danmark om de skal være med å kjempe i toppen. 

Kathrine Heindahl (Pris 19.0M):- God linjespiller som er sikker i skuddene sine, samt en viktig brikke i forsvaret. 

Mie Højlund (Pris 17.5M):- Spennende spiller som er kapabel til å score mange mål. 

Louise Burgaard (Pris 19.0M): - God skytter som har gjort en god sesong for Metz så langt. 


Sverige 

Linn Blohm (Pris 18.5M): - Linjespiller som ofte har veldig god uttelling på skuddene sine. Sist EMmåtte de spille seg helt til semifinale før hun bommet på et skudd. 

Jenny Carlson (Pris 16.5M): - Kan bli en joker for Sverige. Har et godt skudd og virker fryktløs i spillet sitt. 

Nathalie Hagman (Pris 19.0M): - Hun har alltid vært en målmaskin. Ble toppscorer forrige mesterskap. 

Jamina Roberts (Pris 18.5M): - Hun var ekstremt god sist sesong. Hun meldte overgang til norske Vipers i år, men har slitt med skader siden sommeren. Er hun i form vil hun bli den viktigste spillerenfor Sverige. 

Jessica Ryde (Pris 15.5M): - Målvakt som har gjort det veldig godt både i den danske ligaen og på landslaget de siste årene.  

Sett opp ditt Fantasy-lag her

  

Slovenia 

Ana Gros (Pris 17.5M): - I mine øyne en av verdens beste spillere. Har ekstreme ferdigheter i skuddet sitt og scorer som regel alltid mye mål. Hun må være i toppform for at Slovenia skal gjøre det godt dette mesterskapet. 

Tjasa Stanko (Pris 17.5M): - Spiller som ofte scorermangemål. Spiltflereår i Champions League og er en smart spiller. 

  

Romania 

Christina Neagu (Pris 17.5M): - Har vært en av verdens beste spiller i mange år. Scorer mange mål og tar som regel straffer. Mye av Romanias spill foregår rundtNeaguog linjespillerPintea. 

Crina Pintea (Pris 17.5M): - God, stor og robust linjespiller som er ekstremt vanskelig å stå imot. Har et godt samarbeid medNeagu. 

  

Polen 

Monika Kobylinska (Pris 16.5M): - God høyreback som tar mye skuddansvar for Polen. 

  

Kroatia 

Ana Debelic (Pris 15.5M): - Vipers sin linjespiller har gjort det godt både i klubb og på landslaget de siste årene. 

Tea Piljevic(Pris 14.0M): - En litt uortodoks keeper som hadde et veldig godt mesterskap da Kroatia spilte seg frem til bronsemedalje sist EM. Morsom å se spille og en keeper som både tørr å kaste ballen i åpent mål, samt at hun ofte klarer å pole ballen. 

  

Spania 

Silvia Navarro (Pris 15.5M): - Gammel ringrev i den spanske troppen. Har evnen til å stenge buret i enkelte kamper. 

  

Montenegro 

Djurdjina Jaukovic (Pris 15.0M): - God skytter som ofte scorer mye mål, samtidig som hun er en viktig brikke i Montenegros forsvar. Har dog vært lenge ute med kneskade, så det blir spennende å se om hun er tilbake i toppform. 

Jovanka Radicevic (Pris 16.5M): - En målmaskin og rutinert spiller som har tronet øverst på toppscorerlistene i mange år. 

  

Tyskland 

Emily Bölk (Pris 17.5M): - God skytter som er kapabel til å score mye mål. Hun vil bli en viktig brikke for det tyske laget. Har gjort sakene sine godt i årets Champions League. 

Julia Maidhof (Pris 18.0M): Spennende ung høyreback som slo igjennom sist mesterskap. Er sikker på straffer og kan score mye mål i både ankomst og etablert angrep. 

  

Ungarn 

Dorottya Faluvégi (Pris 16.0M): - Vanligvis en sikker høyrekant, som spiller mye for toppklubben Gyør. 

Katrin Klujber (Pris 18.5M): - En spiller som ofte scorer mye mål, tar også straffer og er som regel veldig sikker i leget. 

Kinga Janurik (Pris 15.5M): Keeper som har et veldig høyt toppnivå. Hun er også tøff nok til å kunne kaste i åpent mål om motstanderne har keeperen ute. 

  

Serbia 

Kristina Liscevic (Pris 16.5M): - Morsom og litt annerledes spiller. Kan score mange mål. 

Jelena Lavko (Pris 17.0M): - Høyre bakspiller som har vært med i gamet lenge. Kan score en del mål. 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler