oddsenunderholdning

Finale i Stjernekamp – «Norges ultimate entertainer» skal kåres

Lørdag møtes den tidligere hardrock-vokalisten og tidenes yngste Idol-vinner i finalen av årets Stjernekamp.

FINALE: Lørdag er det duket for finale i Stjernekamp, når Mari Bella og Odd René Andersen konkurrerer om å bli «Norges ultimate entertainer».Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:1. november 2023Endret:2. november 2023

Etter ni uker med sang og underholdning i Stjernekamp er det klart for finale lørdag.

Norsk Tipping har spill ute på vinneroddsen. I skrivende stund er det jevnt mellom de to finalistene. Likevel er det Odd René Andersen som har en liten ledelse som oddsfavoritt.

Stjernekamp på Oddsen

Så langt denne sesongen har deltakerne vært innom egen sjanger, rock, norske favoritter, opera og hits fra 90-tallet, country og gruppeoppgave, hiphop og vise, storband og latinopop, før det forrige lørdag var duket for musikal og hemmelig utfordring.

Hardrock-vokalist mot tidenes yngste Idol-vinner

Odd René Andersen startet musikkarrieren som vokalist i bandet Dream Police på slutten av 80-tallet. På midten av 90-tallet satset Andersen som soloartist og har siden da gitt ut tre album.

Mari Bella ble for alvor et kjent navn i Norge da hun i 2020 vant Idol, bare 15 år gammel. Siden har hun satset på karrieren som artist og låtskriver. I 2022 deltok hun i Melodi Grand Prix.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Knepen favoritt

Odd René Andersen har vært den største favoritten til å gå seirende ut av Stjernekamp på oddsen de siste ukene. Før helgens finale er Andersen større favoritt enn noen gang tidligere med 1.30 i odds.

Samtidig er motstanderen Mari Bella nærmere enn tidligere med 3.25 i odds.

Mari Bella har vært i faresonen for å ryke ut tre ganger denne sesongen. Odd René Andersen har gått rett videre til neste runde alle de ni ukene og aldri vært i faresonen.

I skrivende stund ser oddsen slik ut for de to finalistene:

  • Odd René Andersen 1.30

  • Mari Bella 3.25

Stjernekamp på Oddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler