oddsen

VM-semifinale i kveld: Frankrike er favoritter mot Marokko

I kveld blir det avgjort om det blir Frankrike eller Marokko som møter Argentina i VM-finalen. Franskmennene er oddsfavoritter.

FAVORITTER: Frankrike er favoritter mot Marokko i kveldens VM-semifinale.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:11. desember 2022Endret:10. januar 2023

Tirsdag ble Argentina finaleklare etter å ha slått Kroatia 3-0 i semifinalen. I kveld skal det avgjøres hvilket lag de møter i søndagens VM-finale.

Frankrike - Marokko har avspark klokken 20.00 (TV2).Er det lenge siden du sjekket spillegrensene dine? Riktige personlige grenser er viktig for å spille i trygge rammer og bevare sunne spillevaner. Ta gjerne en kikk på spillregnskapet ditt også. Mange oppdager at de har tapt mer enn de trodde – kanskje gjelder det deg også? Les mer om spillevett og sjekk at du følger de 7 spillevettreglene her.Marokkos første semifinale

Marokko har aldri vært så langt i et VM. Det lengste de har kommet er til kvartfinalen. Det skjedde i forrige VM, da ble det tap mot Portugal. 

I skrivende stund er det 1,52 odds på fransk seier, 3,95 på uavgjort og 6,70 på seier til Marokko. Oddsen kan endre seg frem til kampstart. 

Marokko har for øvrig kun sluppet inn ett mål i årets VM. Det skjedde mot Canada, en kamp marokkanerne vant 2-1.

Frankrike har vunnet VM to ganger. Første gang var på hjemmebane i 1998 da de slo Brasil 3-2 i finalen - og senest i Russland i 2018, da de som nevnt slo Kroatia i finalen.

Frankrike er gullfavoritter

Den største oddsfavoritten til å vinne mesterskapet er Frankrike som vant 2-1.

Les også: Derfor setter Norsk Tipping odds på VM i Qatar

På vinnerspillet på Oddsen nå er det i skrivende stund 1,80 i odds på at Frankrike vinner VM, 2,20 i odds på Argentina og 11,50 på at Marokko vinner. Oddsen kan endre seg frem til kampstart. 

Onsdag:

Frankrike - Marokko kl. 20.00 (TV2)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler