oddsensport

H.U.B: Elitehockeyligaen fra bunn til topp med Erik Follestad

Hockeyekspert Erik Follestad gjester H.U.B, der sesongstarten er tema. I tillegg til hockey-interessen er Follestad fast Lotto-spiller, noe som også har gitt uttelling.

HOCKEY-FEBER: Denne uken er det tidligere hockey-spiller Erik Follestad som gjester H.U.B. Her sammen med Stig-André Berge (t.v) og programleder Espen Skyrud (t.h).Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. september 2023

Denne uken er det Erik Follestad som gjester H.U.B-podkasten.

Follestad er tidligere hockeyspiller og har spilt for både Frisk Asker og Vålerenga. I tillegg har har vært en del av det norske ishockeylandslaget. Som 26-åring la han idrettskarrieren på hylla. I dag er Follestad ekspertkommentator på TV 2, programleder, skuespiller og vert for sin egen podkast.

I podkasten kommer Follestad med sitt tabelltips for den kommende sesongen i Elitehockeyligaen. Han forteller blant annet om sesongens nykommere og kommer med kritikk mot forbundet. I tillegg deler Follestad at han er en fast Lotto-spiller, og forteller om kupongen som gikk inn.

Hele episoden kan du høre her:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler