oddsenfantasy

Haaland og City sikter mot fjerde strake Champions League-seier

Manchester City står med tre strake seire etter de tre første kampene i Champions League. Tirsdag kommer Young Boys på besøk.

FIRE STRAKE: Tirsdag fortsetter gruppespillet i Champions League, der Manchester City kan ta sin fjerde strake seier i sesongens turnering.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:6. november 2023Endret:7. november 2023

Denne uken spilles fjerde runde av gruppespillet i Champions League, etter at alle lagene i hver gruppe har møttes en gang.

Åtte kamper skal spilles tirsdag, når Barcelona jakter sin fjerde strake seier mot Shakhtar Donetsk, Paris Saint-Germain jakter ny storseier mot AC Milan og Newcastle møter den eneste gruppemotstanderen de har tapt mot.

Manchester City og Barcelona er de to eneste lagene som skal i aksjon tirsdag, som har vunnet samtlige tre kamper i gruppespillet så langt.

Tirsdag 21.00: Manchester City - Young Boys, kampen på Oddsen

Rett fra storseier

Manchester City har vunnet ni av sesongens elleve ligakamper og samtlige tre Champions League-kamper i gruppespillet.

Så sent som i helgen vant City 6-1 mot Bournemouth hjemme på Ethiad. Seieren er Citys 22. strake seier på hjemmebane i år. Forrige gang City tapte på hjemmebane var 12. november i fjor.

De regjerende seriemesterne gikk på tre overraskende tap i månedsskifte september oktober. Først tapte de mot Newcastle i ligacupen, før de hadde to strake ligatap mot Wolverhampton og Arsenal.

Nordmenn i fokus hos City

Erling Braut Haaland avsluttet fjorårets sesong som toppscorer både i Premier League og i Champions League.

Etter helgens runde står nordmannen med 11 scoringer på 11 ligakamper i Premier League og troner øverst på listen over toppscorere.

I Champions League har nordmannen i likhet med 12 andre scoret to mål på de tre første kampene.

Haaland ble byttet ut etter 1. omgangen mot Bournemouth og forble målløs i kampen der han slet med ankeltrøbbel.

En annen nordmann som derimot markerte seg i helgens storseier var Oscar Bobb. Unggutten var med på poengsankingen, da han sto for assist til Nathan Ake som scoret Citys sjette og siste mål for kvelden.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Delt sisteplass i gruppen

Young Boys troner øverst på tabelltoppen i den sveitsiste toppserien. Etter 12 ligakamper står Young Boys med sju seiere, fire uavgjort og kun ett tap.

I Champions League startet de med tap hjemme mot Leipzig, før det ble uavgjort og 2-2 i bortekampen mot Røde Stjerne. Mot Manchester City tapte de 1-3 for to uker siden.

Young Boys ligger dermed sist i gruppen. Sisteplassen deler de med Røde Stjerne, som også har kun et poeng.

På Oddsen er City storfavoritt til å vinne, med 1.07 i odds. Oddsen på uavgjort er 10.00, mens den er 29.00 på seier til Young Boys. (oddsen kan endre seg før kampstart).

Tirsdagens kamper i gruppespillet

Shakhtar Donetsk - Barcelona kl. 18.45

Borussia Dortmund - Newcastle kl. 18.45

Milan - Paris Saint Germain kl. 21.00

Manchester City - Young Boys kl. 21.00

Røde Stjerne - RB Leipzig kl. 21.00

Porto - Royal Antwerp kl. 21.00

Lazio - Feyenoord kl. 21.00

Atletico Madrid - Celtic kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler