oddsen

Finale i «Skal vi danse»: Kan Aslak overraske og stikke av med seieren?

Aslak Maurstad mot Alexandra Joner. Hvem tror du danser seg til topps lørdag kveld?

NÅ SKAL DET AVGJØRES: Lørdag er det finale i «Skal vi danse».WWW.SPORTOAKIMIRKA.LT nuotr. ALFREDASAUGUSTAS CETKAUSKAS SPORTOAKIMIR
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:6. november 2023Endret:13. november 2023

I semifinalen havnet Aslak Maurstad i danseduell mot Ulrikke Brandstorp. Sistnevnte måtte takke for seg.

– Det var sinnssykt spennende. Jeg følte at alt kunne skje i dag. Vi har gitt alt, kost oss masse. Jeg følte at jeg ikke kunne ha gjort det annerledes. Nå er det fantastiske par i den finalen. Det hadde vært gøy med en jentefinale siden første sesong, men jeg unner de parene å stå i den finalen, så vi skal heie som bare søren neste uke, kommenterte Brandstorp etter exiten.

Her finner du «Skal vi danse» på oddsen

Joner er favoritt

Dermed blir det Aslak Maurstad mot Alexandra Joner i lørdagens finale. Før årets «Skal vi danse»-sesong var ikke Maurstad nevnt som en aktuell vinnerkandidat. Nå har han altså tatt seg hele veien til finalen.

Alexandra Joner er oddsfavoritt. I skrivende stund er det 1,57 på at Joner stikker av med seieren, mens oddsen for at Maurstad skal danse seg til topps er 2,30.

Husk spillefristen

Oddsen som ligger ute nå er til første konkurranse som har spillefrist lørdag 11. november kl. 19.30. (Husk at oddsen kan endre seg helt frem til programmet starter.)

  • Alexandra Joner 1,57

  • Aslak Maurstad 2,30

Her finner du «Skal vi danse» på oddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler