oddsensport

Målrush da lagene møttes i fjor – Glimt storfavoritter mot Viking

Det var målrikt da Bodø/Glimt og Viking møttes i serien i fjor. Lørdag møtes lagene på Aspmyra, og Glimt er oddsfavoritter.

JUBEL: Her har Fredrik Bjørkan akkurat sendt Bodø/Glimt i ledelsen mot Fredrikstad i første serierunde.Foto: Thomas Andersen / NTB
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:4. april 2024Endret:5. april 2024

I helgen er det duket for den andre serierunden i Eliteserien.

Lørdagskampen er Bodø/Glimt mot Viking. Her åpnet regjerende seriemester Glimt med borteseier (2-0) mot Fredrikstad, som var tilbake i Eliteserien etter 12 år. Fredrik Bjørkan og August Mikkelsen sto for scoringene.

Eliteserien på oddsen

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Storseier på Aspmyra sist

Viking åpnet sesongen med 1-0 seier hjemme mot Sarpsborg.

Det var målrike kamper da Bodø/Glimt og Viking møttes i Eliteserien i fjor. Viking vant 3-2 hjemme, mens Glimt vant 5-1 på Aspmyra.

Bodø/Glimt - Viking 5-1

På Oddsen er Bodø/Glimt store favoritter. Det er 1,40 på seier til gultrøyene, 5,10 på uavgjort og 6,50 i odds på Viking-seier.

Eliteserien på oddsen

Lillestrøm tapte 3-2 hjemme mot Kristiansund hjemme på Åråsen mandag. Søndag skal Lillestrøm til Haugesund, som åpnet med 2-1-seier borte mot Odd.

Revansjesugne kanarifugler jakter seier. På oddsen er det hjemmelaget som er knepne favoritter. I skrivende stund er det 2,65 på Haugesund-seier, 3,40 på uavgjort, mens det er 2,65 på seier til LSK.

Molde er store favoritter

HamKam ledet lenge borte mot nyopprykkede KFUM Oslo tirsdag, men det endte 1-1 etter at Petter Nosa Dahl scoret og sørget før at Kåffa tok ett poeng i klubbens aller første eliteseriekamp.

Søndag får Kamma besøk av Molde på Briskeby. Moldenserne vant 4-0 hjemme mot Strømsgodset. Molde er favoritter på Hamar. Det er 6,10 på HamKam-seier, 4,40 på uavgjort og 1,48 på Molde-seier.

Eliteserien på oddsen

KFUM spiller borte mot Kristiansund, som altså slo Odd 2-1 borte i den første serierunden. Kristiansund er favoritter. Det er 2,25 i odds på hjemmeseier, 3,50 på uavgjort, mens det er 2,95 i odds på KFUM Oslo.

Strømsgodset får besøk av Rosenborg. Trønderne vant 2-0 hjemme mot Sandefjord. Ole Sæter og Emil Frederiksen sørget for scoringene.

Her er trønderne knepne oddsfavoritter. Det er 2,50 i odds på Rosenborg, 3,45 på uavgjort og 2,65 på hjemmeseier.

HELE RUNDEN: Slik spilles runde 2 i Eliteserien.

Kan FFK overraske?

Søndagens kveldskamp er Brann-Fredrikstad. Brann vant 4-2 borte mot Tromsø sist helg. Fredrikstad tapte som nevnt 2-0 hjemme mot Bodø/Glimt.

Bergenserne er storfavoritter på oddsen. Det er 1,35 på Brann-seier, 5,10 på uavgjort, mens det er 7,50 i odds på at laget fra plankebyen stikker av med alle poengene.

P.S: Sandefjord - Tromsø er flyttet til 3. juli.

Eliteserien på oddsen

Lørdag:

Bodø/Glimt - Viking kl. 18.00

Søndag:

Kristiansund - KFUM Oslo kl. 14.30

HamKam - Molde kl. 17.00

Haugesund - Lillestrøm kl. 17.00

Sarpsborg 08 - Odd kl. 17.00

Strømsgodset - Rosenborg kl. 17.00

Brann - Fredrikstad kl. 17.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler