oddsen

Med tap i helga, lukter det Championship av dette laget

Det er lenge igjen av sesongen, men ett lag har allerede pekt seg ut som dumpekandidat i Premier League. Veldig få tror de får sin første seier på lørdag.

SPENNING: Med fem kamper lørdag og fem søndag er det litt av en Premier League-helg i vente.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:25. november 2021Endret:3. januar 2023

Som eneste lag i Premier League har de sorthvite fra Nordøst-England gått gjennom 12 kamper uten en eneste seier. Med fattige seks poeng ligger de på foreløpig jumboplass - med Norwich og Burnley henholdsvis to og tre poeng foran. Det er fem poeng opp til trygg plass, der vi akkurat nå finner Leeds.

Her er Premier League på Oddsen

Korona-manager

Det har vært en hendelsesrik høst for Newcastle. 7. oktober ble det klubbeierskiftet bekreftet, da det saudiarabiske statlige investeringsfondet kjøpte seg inn. Noe som - mildt sagt - skapte reaksjoner. Tre uker senere, etter en tung sesongstart, måtte Steve Bruce pakke managerbagen og stryke på dør.

Det ble spekulert i en rekke navn til den ledige jobben, men 8. november offentliggjort klubben at tidligere Bournemouth-manager Eddie Howe var ny mann bak spakene. 43-åringen skulle etter planen managerdebutere i den viktige hjemmekampen mot Brentford forrige lørdag. Dagen før kom imidlertid beskjeden: Howe hadde fått korona, og måtte se kampen fra hotellrommet ... Han kunne registrere at det ble en svært spennende kamp, der Allan Saint-Maxim reddet ett poeng for Newcastle med sin 3-3-scoring i det 75 minutt. 

Mye motvind for Newcastle, med andre ord. Lørdag blir det neppe mindre vind i kastene - da de drar til London for å møte Arsenal. Det er tvilsomt om Howe blir å se på sidelinjen også i denne kampen, grunnet karantene. Martin Ødegaards klubb fikk seg en ordentlig karamell av Liverpool forrige runde, da Jürgen Klopp & Co. valset over dem og vant 4-0. Verdt å nevne, imidlertid: Arsenal hadde en åtte kamper lang Premier League-rekke før dette uten tap. 

Mikel Artetas menn ligger foreløpig på 5. plass - med West Ham på 4. plass (som gir Champions League-plass) tre poeng foran. Skal London-laget henge med i topp fire-striden, forventes det en seier mot bunnlaget i denne kampen. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Storkamper søndag

Den 13. serierunden spilles ferdig søndag. Her er det flere spennende kamper - og kanskje to som fanger manges interesse:

Her er Premier League på Oddsen

Både Chelsea og Manchester United hadde gode opplevelser i Champions Legaue tidligere i uka. Chelsea valset over Juventus på Stamford Bridge, og vant til slutt hele 4-0. Manchester United, i sin første kamp etter Solskjær-sparkingen, imponerte også. I bortemøtet mot Villa Real vant United til slutt 2-0, etter mål av Cristiano Ronaldo og Jadon Sancho. En perfekt start for interimmanager Michael Carrick.

Søndag møtes de to lagene i London, og det er serieleder Chelsea som har et klart favorittstempel. Skal United, foreløpig på 8. plass, ha noe håp om å nærme seg topp fire, er det en stor fordel med seier her. 

I Manchester er det duket for et meget interessant oppgjør søndag, da serietoer City møter fjerdeplasserte West Ham på Etihad. De lyseblå imponerte stort tidligere uka, da de hentet opp Paris St. Germain og til slutt vant 2-1 i Champions League-oppgjøret. West Ham kommer på sin side fra en dårlig opplevelse mot Wolverhampton.

Her er Premier League på Oddsen

Lørdag:

Arsenal - Newcastle kl. 13.30 (TV2 Sport Premium 1)

Liverpool - Southampton kl. 16.00 (TV2 Sport Premium 1)

Norwich - Wolverhampton kl. 16.00 (TV2 Sport Premium 2)

Crystal Palace - Aston Villa kl. 16.00 (TV2 Play)

Brighton - Leeds kl. 18.30 (TV2 Sport Premium 1)

 

Søndag:

Manchester - City - West Ham kl. 15.00 (TV2 Sport Premium 1)

Brentford - Everton kl. 15.00 (TV2 Sport Premium 2)

Burnley - Tottenham kl. 15.00 (TV2 Sport 1)

Leicester - Watford kl. 15.00 (TV2 Play)

Chelsea - Manchester United kl. 17.30 (TV2 Sport Premium 1)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler