nabolaget

Millionvinnerne som gledet kjente i samme slengen

Fredag deles Nabolaget-millionen ut, og én ekstra heldig spiller vil få Telefonen fra Hamar. I Nabolaget er det heller ikke uvanlig kost at familiemedlemmer også ender opp med med en av de større premiene.

KOMPISEN VANT OGSÅ: Nabolaget-millionær Egil Mikal Johansen (55) i midten, med vennene Per Einar Hauge (t.v.) og Ørjan Teigen. Per Einar vant som spillende nabo 10 000 kr.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:27. september 2021Endret:3. januar 2023

Hele 366 spillere har vunnet hovedpremien på 1 million kroner i Nabolaget siden spillets start i 2015. Det er ikke uvanlig at det ender med felles feiring. Det hender nemlig at millionæren drar med seg kjente og kjære i «premie-dragsuget».

Far, kompis, kona og mor vant også

Reglene i Nabolaget tilsier at desto nærmere man bor millionvinneren, desto større premie vinner man. Noen ganger er den nærmeste naboen også en del av den innerste kretsen. Det har Norsk Tipping god erfaring med – bare se her:

Far og sønn

Forrige fredag, 24. september, vant en mann fra Gamle Fredrikstad Nabolaget-millionen. - Hæ?! Tuller du? Jeg fornyet den jo i dag, utbrøt han fortumlet da han fikk beskjeden. Litt ut i samtalen ble mannen spørrende: Om han hadde vunnet, så måtte jo faren ha gjort det samme? Det kunne han etter en telefonsamtale bekrefte. Faren hadde også spilt Nabolaget og sikret seg andrepremien på 100 000 kroner.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Bestekompiser 

I august stakk Egil Mikael Johansen fra Husnes i Vestland av med hovedpremien i Nabolaget. Beskjeden fikk han da han og to kompiser hadde sitt årlige treff. Johansen var naturlig nok veldig fornøyd med premien, men stemningen ble enda bedre da kompisen Per Einar Hauge, som også var tilstede, innså at han hadde sikret seg en premie på 10 000 kroner.

(Kompisene foreviget øyeblikket da Egil Mikael Johansen fikk Telefonen fra Hamar. Foto: Privat)

Ektepar og svigermor

Ketil Kristiansen fra Hamar i Innlandet vant 1 million kroner i august 2019. Under samtalen med Norsk Tipping ble kona også ivrig, for hun var naturligvis Kristiansens nærmeste nabo. Dermed sikret hun seg 2. premien på 100 000 kroner. Det er også verdt å nevne at svigermoren til Ketil stakk av med hovedpremien i Nabolaget, kun få uker før han selv. Det kan man vel kalle trippel Nabolaget-flaks.

(Kona Liv Kristiansen t.v., svigermor Grethe Synnøve Myhre og Ketil Kristiansen vant alle i Nabolaget. Foto: Norsk Tipping)

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Mor og datter

Kaja Wathne Hovland (25) ble Nabolaget-millionær på topptur. - Nei!? Herregud! Er du sikker? Å fy, jublet Hovland, samtidig som tårekanalene åpnet seg da hun mottok beskjeden i april i år. Med 10 ubesvarte anrop fra mor, innså Hovland at det var noe på gang. Siden hun bodde hjemme hos mor i Koppervik i Rogaland, betydde det at de kunne dele vinnergleden sammen. Moren stakk nemlig av med 2. premien på 100 000 kroner.

(Kaja Wathne Hovland ble hoppende glad da hun vant Nabolaget-millionen. Mor sikret seg andrepremien. Foto: Privat)

Bli med på Nabolaget-moroa for en femtilapp

Ved å kjøpe et spill i Nabolaget er man med i 12 trekninger i løpet av en uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, samt hovedtrekningen på fredag, hvor det trekkes fem vinnere av 100 000 kroner imens én spiller stikker av med den gjeveste premien på 1 million kroner. Under hver trekning drypper det i tillegg litt ekstra på vinnernes nærmeste spillende naboer. Jo nærmere de bor hovedvinnerne, desto større er premien.

Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her. 

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler