flax

MillionFlax: Dryss litt spenning over julegavene

Julen nærmer seg raskt, og MillionFlax er klar for høytiden med sesongens farger. Kanskje ligger årets julegave hos nærmeste kommisjonær?

JULEFARGER: MillionFlax har bydd først sommeren og nå høsten adjø, og avslutter året iført julestasen.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:23. november 2021Endret:3. januar 2023

Det er ikke bare trærne som skifter farge med årstidene. MillionFlax følger også solens vandring, og har nå nådd årets siste fase: den rød-grønne julevarianten.

1 million til jul?

Førjulstida rommer så mangt, og flere kjenner seg kanskje igjen i at den kan være alt fra koselig, stressende, altfor lang, for kort, eller, om man er den som har alt klart før kalenderen viser desember, bare fredelig.

Enten man er sent eller tidlig ute – gaveproblematikken kommer man ikke unna. Hva gir man egentlig til den som har «alt»? Mangt et sokkepar, bøker og gavekort blir lagt under juletreet hvert år, og praktisk er det, men hva med å drysse litt ekstra spenning over raggsokkene med MillionFlax?   

Med hull som kan trykkes ut i hjørnet til pakkebånd, kan loddet være et fint vedheng på julegavene. MillionFlax står også godt alene i for eksempel en konvolutt under treet, eller hva med å drysse litt spenning over juleselskapet ved å pynte med et MillionFlax-lodd på hver tallerken? 

Kanskje er noen så heldige at de ender opp som Bjørnar Henningsen fra Harstad?

Les også: MillionFlax-vinneren lo hele kvelden: – Nå blir det kajakkNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Å ta pause kan forhindre spilleproblemer

Bjørnar byttet inn julekalendere mot MillionFlax – ble millionær

Bjørnar Henningsen (43) fra Harstad gikk inn i det nye året som millionær etter å ha vekslet inn et par Flax Julekalendere med gevinst på nærbutikken. I bytte tok han med et par nye lodd hjem, deriblant MillionFlax. Sammen med familien skrapet han deretter frem tre millionsymboler lørdag 2. januar.

– Det er helt utrolig, veldig gøy! Det ble jubel i stua, for å si det sånn, fortalte en lykkelig harstadværing da Norsk Tipping ringte for å gratulere.

Vinneren kunne ellers opplyse om at premien skulle brukes på fornuftige saker.

– Det blir nok litt på huset, litt nyttige ting, og så ønsker vi å reise litt når det blir anledning til det etter hvert.

Norsk Tipping og MillionFlax ønsker alle en god adventstid.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler