oddsen

Nå vil Molde ha rekorden alene

Den 25. eliteserierunden byr på en klassiker i Rosenborg-Vålerenga og et rekordjagende Molde.

MOT GAMLE KJENTE: Kristian Eriksen møter gamle lagkamerater søndag når Molde jakter rekorden alene søndag.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:7. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Seks Eliteserie-runder gjenstår av årets sesong. Molde nærmer seg gullet, mens fire lag kjemper om de øvrige to medaljene. I andre enden av tabellen er det fortsatt spenning stor spenning. Det ser tøft ut for Jerv og Kristiansund under streken, men ikke noe håp er ute.

Rekorden alene

Molde tangerte Lillestrøms rekord fra 1986 da de tok sin ellevte strake seier mot Tromsø sist helg. Med seier i helgen vil de ha rekorden alene.

For å få rekorden alene må de slå HamKam hjemme på Aker Stadion.

Søndag 17.00: Molde - HamKam.

Kampen på Oddsen

Molde kommer som sagt fra elleve strake seiere i Eliteserien. I tillegg filleristet de Shamrock Rovers i Conference League torsdag.

Motstander HamKam tok en etterlengtet seier da de slo tabelljumbo Jerv sist helg. Seieren sørget for at de grønnhvite nå har tre poeng ned til Sandefjord på den utsatte kvalifiseringsplassen.

Molde er store oddsfavoritter. Slik er Oddsen fredag (Oddsen kan endre seg): 1.22 - 6.70 - 10.00.

Storkamp på Lerkendal

Søndag kveld marsjerer Rosenborg og Vålerenga ut på Lerkendal-gresset. To poeng skiller storklubbene før møtet. Rosenborg har tredjeplassen for øyeblikket, mens Vålerenga ligger på 5. plass.

Da lagene møttes på Intility i mai vant Rosenborg hele 4-0.

Hjemme på Lerkendal har ikke Rosenborg tapt under Kjetil Rekdal. Hans elleve første hjemmekamper i sjefsstolen har gitt ni trepoenger og to uavgjort. Kun Haugesund og Molde har så langt fått med seg poeng.

Søndag 19.00: Rosenborg - Vålerenga.

Kampen på Oddsen

Hele runden:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler