flaxvinnerhistorie

Nok en millionær med Flax Julekalender

På 4. juledag hevet en mann fra Oslo Flax-premien på 1 million kroner. Han er så langt den tredje som har blitt millionær med stor Flax Julekalender denne julen.

MILLIONÆR: En heldig Oslo-mann ble millionær med stor Flax Julekalender.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:29. desember 2020Endret:2. januar 2023

En heldig mann fra Oslo registrerte sin vinnerkalender og hentet ut millionpremien på stor Flax Julekalender 4. juledag. Dette var den tredje millionæren med Flax Julekalender i julen 2020 så langt.

Vi har foreløpig ikke oppnådd kontakt med den heldige vinneren, siste forsøk er 5. januar. 

Fortsatt én millionpremie på frifot

Mange tror at julekalendere er noe man kan skrape kun til og med julaften, men neida. Det er fortsatt kalendere å få kjøpt hos enkelte av våre kommisjonærer. Fortsatt er det pr. 29.12 én millionpremie som ikke har blitt hevet av de fire millionpremiene på stor Flax Julekalender 2020 i fysisk format. 
 
Digitale Flax Julekalender på mobil og nett skrus derimot av i løpet av ettermiddagen den 29.12.2020, og de kalenderne som da ikke er ferdigskrapt vil automatisk fullføres, og eventuell premie vil bli overført til spillerkonto.

Glade Flax-millionærer

Oslo-mannen er ikke den eneste som har vunnet stort på Flax. Har du fått med deg disse vinnersakene? 

Flax Julekalender - en norsk juleklassiker

 • Flax Julekalender er en norsk juleklassiker som gir den gode julestemningen, der toppremien er 1 million kroner. 

 • Flax Julekalender inneholder 24 spill, et nytt spill bak hver luke fra 1. til 24. desember. Standardkalenderen koster 50 kroner, mens stor Flax Julekalender koster 100 kroner.

 • Stor Flax Julekalender har 1 million kroner i toppremie og fire toppremier, mens standard Flax Julekalender gir muligheten til å vinne 500 000 kroner i toppremie, og har to toppremier.

Flax julekalendere kan kjøpes hos Norsk Tippings kommisjonærer i butikker, kiosker og på bensinstasjoner. 

Flax Julekalender her

Vinnersjanse toppremier Flax Julekalender:

 • Flax Julekalender 1: 500 000 - 2 toppremier

 • Stor Flax Julekalender 1: 300 000 - 4 toppremier

 • De digitale Flax julekalenderne har umiddelbar trekning. Vinnersjansen er den samme hver gang det spilles og dermed ikke en øvre grense for antallet førstepremier som teoretisk kan vinnes.

Vinnersjanse toppremie MillionFlax: 1: 600 000

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

 • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

 • Antall millionærer i 2019: 45

 • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler