oddsenfantasytipping

Fortsetter Haaland å pøse inn scoringer for City?

Etter fire runder er det kun Manchester City som har full pott og fire seire. Erling Braut Haaland er toppscorer både for City og i Premier League før helgens runde.

FOTBALLHELG: Etter landslagspausen fortsetter Premier League denne helgen.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:14. september 2023Endret:15. september 2023

Landslagspausen er over og det er klart for en ny helg med Premier League. To av bunnlagene har spilt tre kamper, mens de resterende 18 lagene er klare for sesongens femte kamp denne helgen.

Seks av lagene har fortsatt til gode å tape denne sesongen, men det er kun Manchester City som står med kun seire.

Lørdag 16.00: West Ham - Manchester City, kampen på Oddsen

Fire av fire seire

Forrige sesong tapte Manchester City kun fem av ligakampene. Det første tapet kom mot Liverpool i sesongens tiende kamp. Allerede i fjorårets tredje kamp spilte de uavgjort mot Newcastle.

I år er City ubeseiret etter fire kamper, og er altså det eneste laget med 12 av 12 mulige poeng. Burnley, Newcastle, Sheffield United og Fulham har alle tapt for den regjerende ligamesteren.

Neste motstander er West Ham, som ikke har vunnet over City i Premier League siden 2015.

Haaland på vei mot ny toppscorer-tittel

Erling Braut Haaland spilte sin første sesong i Premier League og i Manchester City-drakt forrige sesong. Allerede i sesongpremieren scoret nordmannen to mål mot West Ham.

Videre gjennom sesongen ble Haaland en målgarantist og endte sesongen med 36 Premier League-mål, noe som også gjorde han til sesongens toppscorer.

Også i Champions League markerte nordmannen seg. Med sine 12 fulltreffere ble han toppscorer også der. Haaland var også med da Manchester City vant Champions League for første gang i klubbens historie.

To år siden forrige seier mot City

Forrige gang West Ham gikk seirende ut av en kamp mot Manchester City var i ligacupen i oktober 2021.

I Premier League har har som nevnt ikke West Ham slått City siden 2015, da de vant 1-2 på Etihad. Siden da har de to lagene møttes til 15 ligakamper, der tre har endt uavgjort og tolv har endt med seier til City.

West Ham avsluttet forrige sesong med å ta seg til lagets første europeiske finale siden 1976, da de spilte i Conference League-finalen. London-klubben vant mot italienske Fiorentina og tok sitt første europeiske trofé på over 40 år.

Årets sesong har startet langt bedre for West Ham som ligger på fjerdeplass, etter tre seiere og en uavgjort.

På Oddsen er City favoritter til å ta seieren, med 1.47 i odds. Oddsen på uavgjort er 4.50, mens den er 6.00 på seier til West Ham. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vant sesongens første storoppgjør

Arsenal tronet øverst på tabelltoppen i Premier League hele første halvdel av fjorårets sesong. Etter tapet mot sesongens argeste motstander, Manchester City, i slutten av april falt «The Gunners» ned på andreplassen, hvor de også avsluttet sesongen.

Etter fire kamper i årets sesong ligger Arsenal på femteplass. Arsenal vant sesongens to første kamper, før de spilte uavgjort mot Fulham.

I forrige runde møtte Ødegaard og Co. Manchester United til storoppgjør på Emirates. Etter ordinær tid var stillingen 1-1, men etter to Arsenal-scoringer på overtid vant «The Gunners» storoppgjøret 3-1.

Kjemper i bunnstriden

Everton kom seg akkurat unna nedrykk forrige sesong. Årets sesong har likevel ikke startet noe bedre, der Everton kjemper i nedre del av tabellen. Tre tap og et uavgjort, står Everton med kun ett poeng og ligger på 18. plass før helgens kamp mot Arsenal.

I februar i år både sjokkerte og imponerte Everton, da de slo den daværende serielederen og sørget for Arsenals andre ligatap i fjorårets sesong. Også da kjempet Everton i det nedre sjiktet av tabellen.

På Oddsen er det 5.90 i odds på Everton-seier, 4.40 på uavgjort og 1.48 på seier til Arsenal.

Premier League 5. runde

Slik spilles denne helgens runde av Premier League:

Lørdag

Wolverhampton Wanderers - Liverpool kl. 13:30

Fulham - Luton kl. 16:00

Tottenham - Sheffield United kl. 16:00

Manchester United - Brighton kl. 16:00

West Ham - Manchester City kl. 16:00

Aston Villa - Crystal Palace kl. 16:00

Newcastle - Brentford kl. 18:30

Søndag

Bournemouth - Chelsea kl. 15:00

Everton - Arsenal kl. 17:30

Mandag

Nottingham Forest - Burnley kl. 20:45

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler