oddsen

Kan Tottenham lage hjemmetrøbbel for Haaland & Co.?

Det er over ett år siden Manchester sist tapte hjemme på Ethiad. Kan Tottenham stoppe den imponerende seiersrekka?

TETT I TOPPEN: Det er få poeng som skiller mellom de fire lagene på toppen av tabellen i Premier League. Blir det store endringer etter helgens runde?Alphaspirit
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:30. november 2023

Det er kun to poeng fra serielederen i Premier League og ned til lag fire. Arsenal er tilbake på topp, mens Manchester City, Liverpool og Aston Villa er hakk i hel.

Blant de tre lagene i bunnen av tabellen skiller kun ett poeng. Mye kan endres når den 14. runden av Premier League sparkes i gang denne helgen.

Tottenham-seier i tre av de fire siste møtene

Helgens storkamp er Manchester City mot Tottenham.

Forrige gang Manchester City og Tottenham spilte mot hverandre var i starten av februar i år. Tottenham vant kampen 1-0, mens City vant 4-2 noen uker tidligere.

Den siste kampen i 2021 og den eneste i 2022 endte også med seier til Tottenham.

Søndag 17.30: Manchester City - Tottenham, kampen på Oddsen

Mistet tabelledelsen

Regjerende seriemester, Manchester City var serieleder lenge, men mistet tabelledelsen til Arsenal forrige runde. Kun ett poeng skiller mellom Arsenal på topp og City på andreplass.

Så langt denne sesongen har de regjerende seriemesterne vunnet ni av 13 seriekamper. Mot Wolverhampton og Arsenal ble det tap, mens de to siste ligakampene mot Chelsea og Liverpool endte uavgjort.

Før forrige runde hadde City satt ny rekord for antall hjemmeseiere på rad, med 23 strake seiere på Etihad. Liverpool sørget for at rekorden stoppet på 23.

Tottenham tapte sine tre kamper i november. Det har sendt London-klubben ned på femteplass på tabellen, etter åtte seiere, to uavgjort og tre tap på 13 kamper.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

To strake ligaseiere

Manchester United kommer fra to strake seiere i Premier League mot bunnlagene Luton og Everton. «De røde djevlene» ligger på 6. plass etter åtte seiere og fem tap på 13 kamper.

Årets sesongstart har vært den verste for United siden 1962-63-sesongen.

Tidligere denne uka spilte de uavgjort mot Galatasaray i gruppespillets nest siste kamp i Champions League.

For å redde plassen i Champions League er United avhengige av å vinne mot fotballstormakten Bayern München i sin siste kamp, mens det må ende uavgjort mellom Galatasaray og FC København.

Lørdag 21.00: Newcastle - Manchester United, kampen på Oddsen

Jakter ny storseier

Newcastle ligger ett poeng bak United på tabellen i Premier League, etter sju seiere, to uavgjort og fire tap.

Tidligere denne måneden slo vant Newcastle 3-0 mot United i Carabao Cup og sendte «de røde djevlene» ut av ligacupen. I runden før slo de Manchester City ut av cupen.

Newcastle sto for sesongens største seier, da de vant 8-0 mot Sheffield United i september. De har også seiret mot store lag som Paris Saint-Germain, Arsenal og Chelsea denne sesongen.

Premier League 14. runde

Slik spilles denne helgens runde av Premier League:

Lørdag

Burnley - Sheffield United kl. 16.00

Arsenal - Wolverhampton kl. 16.00

Brentford - Luton kl. 16.00

Nottingham Forest - Everton kl. 18.30

Newcastle - Manchester United kl. 21.00

Søndag

Chelsea - Brighton kl. 15.00

Bournemouth - Aston Villa kl. 15.00

Liverpool - Fulham kl. 15.00

West Ham - Crystal Palace kl. 15.00

Manchester City - Tottenham kl. 17.30

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler