oddsensportfremside

Premier League: City fortsetter titteljakten, men blir Haaland klar?

Manchester City-fansen krysser fingre og tær for at scoringsmaskinen fra Jæren er klar mot topp fire-jagende Liverpool lørdag.

STORKAMP: Manchester City tar imot Liverpool på Etihad lørdag, og trenger tre poeng i jakten på ligagull.Illustrasjonsbilde: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:31. mars 2023

Erling Braut Haaland måtte som kjent stå over Norges EM-kvalikkamper mot Spania (3-0-tap) og Georgia (1-1). Målmaskinen fikk en kjenning i lysken etter FA-cupoppgjøret mot Burnley lørdag 18. mars (der han for øvrig noterte seg for nok et hat trick), og denne skaden har plaget ham også denne uka.

Fredag kom rapporter fra City-leiren om at det fortsatt rådet usikkerhet rundt Haalands skadesituasjon. Det medisinske apparatet i klubben skulle gjøre en ny vurdering etter trening fredag kveld.

Manchester City-Liverpool på Oddsen (kampstart 13.30 lørdag)

Liverpool-fansen krysser fingrene

Uansett om Haaland stiller eller ei: Hjemmelaget er relativt klare favoritter før møtet med Jürgen Klopps menn. Norsk Tipping hadde fredag følgende odds på kampen: City-seier 1,60, uavgjort 3,95, Liverpool-seier 4,70. (Husk at oddsen kan endre seg inn mot kampstart).

Med én kamp mindre spilt, er det åtte poeng opp til serieleder Arsenal for Manchester CIty. De blå er uansett i god form; før landslagsavbrekket vartet de opp med seks seire på de sju siste kampene. I sist kamp ble det 1-0-seier borte mot Crystal Palace, etter straffescoring av Braut Haaland.

LES OGSÅ: – Arsenal-stjerna som må med på ditt Fantasy-lag

Nevnte superspiss har utrolige 42 scoringer på 37 kamper så langt denne sesongen, hvis en tar med alle turneringer. Det gjør at de fleste Liverpool-supportere nok krysser fingrene for at han inntar tribuneplass lørdag.

Manchester City stiller for øvrig med en relativt frisk tropp, hvis en ser bort fra Phil Foden som ikke er ventet tilbake fra skade før i mai.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fra det ene til det andre …

Liverpool har ikke gitt opp kampen om topp fire-plassering – og dermed Champions League-spill neste sesong. Men bortestatistikken har vist at Merseyside-gutta ikke takler borte-gress særlig godt denne sesongen. Kun tre seire har det blitt, i tillegg til tre uavgjorte – og hele sju tap.

Det siste eksempelet på bortekomplekset, var siste kamp før landslagspausen. De røde hadde det meste av banespillet, men presterte likevel å tape 1-0 borte mot nedrykkskandidat Bournemouth. Kampen før slo Liverpool erkefiende Manchester United 7-0 hjemme på Anfield ...

Jürgen Klopp har måttet tåle til dels store skadeutfordringer i troppen denne sesongen. Foran lørdagens storkamp ser det noe bedre ut, men Joe Gomez, Thiago og Stefan Bajčetić er ikke klare.

Søndagsgodbit

En annen godbit i helga, er søndagens oppgjør (kl. 17.30) mellom Newcastle og Manchester United. Newcastle har sakket ned til 5. plass på tabellen, og må endre kurs om det skal bli Champions League-deltagelse i 2023/2024. Manchester United har, på tross av noen tunge skudd for baugen – som 7-0-tap mot Liverpool og 1-1 mot dumpekandidat Southampton sist – karret seg opp til 3. plass på tabellen. Erik ten Hag har fått sving på sakene, og en seier i dette oppgjøret vil smake godt i topp fire-jakten.

De fleste spår en jevn kamp her, noe oddsen hos Norsk Tipping også viser: Newcastle-seier 2,35, uavgjort 3,35, Manchester United-seier 2,90. (Husk at oddsen kan endre seg inn mot kampstart).

Her er de øvrige Premier League-oppgjørene:

  • Arsenal-Leeds (lørdag 16.00)

  • Brighton-Brentford (lørdag 16.00)

  • Crystal Palace-Leicester (lørdag 16.00)

  • Bournemouth-Fulham (lørdag 16.00)

  • Nottingham Forest-Wolverhampton (lørdag 16.00)

  • Chelsea-Aston Villa (lørdag 18.30)

  • West Ham-Southampton (søndag 15.00)

  • Everton-Tottenham (mandag 21.00)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler