fantasy

– Arsenal-stjerna som må med på ditt lag

Bukayo Saka er i storform. Til hovedrunden mener Fantasylosen at han er et åpenbart kapteinsvalg.

SETT OPP DITT LAG: Lørdag klokken 16.00 er det alltid innleveringsfrist på turneringen "hovedrunden" fra Premier League.
Forfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:31. mars 2023

I denne artikkelen får du Fantasylosen sine tips for Fantasy-turneringen «Hovedrunden» på Norsk Tipping. Denne artikkelen er skrevet av vårt team med meget rutinerte Fantasy-spillere, les om deres meritter her.

Hovedrunden GW29:

  • Åtte kamper

  • Budsjett 107M

  • Elleve spillere

  • Kaptein/Visekaptein

  • Innkjøp 50 Kr / 250 Kr

  • Garanterte premiepotter: 10 000 kr / 20 000 kr (pottene øker om antall påmeldte lag overstiger garantert premiepott)

Sett opp ditt lag her.

Rundens lag:

Arsenal

Arsenal spiller hjemme mot et Leeds-lag som vil være uten viktige spillere som Taylor Adams og Max Wober. I de siste tre kampene på Emirates har Arsenal scoret totalt elleve mål. De har et snitt på 2,71 mål per kamp på hjemmebane, så her blir det mål.

Kaptein:

Bukayo Saka (14.3M)

Ser ut som det beste valget fra Arsenal. Har denne sesongen 12 mål og 12 målgivende. Tar straffespark og spiller nesten alltid hele kampen. Runden før landslagspausen ble det 15 poeng etter to mål og én assist. Ble også både scoring og målgivende mot Ukraina for England, så gutten er i form.

Visekaptein:

Gabriel Martinelli (14M)

Var ikke tatt ut til Brasil sin landslagstropp, så har hatt to uker med hvile og restitusjon siden forrige kamp. Han er Arsenal sin toppscorer med 13 mål denne sesongen, i tillegg til fem målgivende.

Alternativ kaptein:

Ivan Toney (7.9M)

Her går vi for en spiller som kan få mye poeng, men som mest sannsynlig ikke kommer til å være valgt av så mange. Vi tror Brentford scorer her borte mot Brighton, og da er nok Toney mannen som gjør det. Han scoret to mål mot Brighton tidligere denne sesongen. Står med totalt 16 mål og fem målgivende. Han tar straffer og frispark, samt spiller alltid hele kampen.

Se opp for:

Ollie Watkins (7.1M)

Aston Villa har scoret i alle kampene med Emery som manager, så selv om de taper borte mot Chelsea tror vi de scorer på Stamford Bridge. Om de scorer er nok Watkins målscorer. Han har nå seks mål på de siste åtte kampene spilt. Er førstevalg på straffer og spiller nesten alltid hele kampen. 

Rundens langskudd:

Andreas Pereira (9.4M)

Spiller borte mot et Bournemouth-lag som på sine dårligste dager kan slippe inn mange mål, de har et snitt på to innslupne per kamp, noe som er dårligst i ligaen. Pereira har denne sesongen hele elleve målgivende og to scoringer. Med Mitrovic suspendert er det Andreas som tar straffer, i tillegg til alle andre dødballer. Bournemouth har fått syv straffer mot seg denne sesongen, noe som er nest mest av alle lag.

Rundens par:

Jarrod Bowen (11.7M) og Said Benrahma (11.3M)

West Ham spiller denne runden hjemme mot det svakeste laget i ligaen. Vi vet nå at Benrahma er førstevalg på straffer selv med Ings på banen. I forrige runde West Ham spilte ble det scoring og hele fire skudd på mål for Benrahma. Bowen har ikke vært like god i år, men står med fire mål og fem målgivende. Forrige sesong ble det 12 mål og 17 målgivende for Bowen, så det bor mye målpoeng i han.

Billig forsvar:

Timothy Castagne (7.7M) og Ricardo Pereira (6.9M)

Her velger vi Leicester siden de spiller mot et lag som er vaksinert for å score mål, nemlig Crystal Palace. På de siste fem kampene har de kun scoret ett mål, som var mot Arsenal forrige runde da de tapte 4-1. Her tror vi det er gode sjanser for at Leicester holder nullen. Castagne har denne sesongen en scoring og tre målgivende. Pereira står uten målpoeng, men vi vet fra forrige sesong at det er muligheter for både mål og målgivende for han også.

Her har du Fantasylosens lag.

(Du kan gjøre endringer før du melder på laget i turneringen, og helt opp til deadline kl 16.00 lørdag 1.april)

Merk: Fristen for hovedrunden er kampstart til første kamp i turneringen som denne runden er lørdag klokken 16.00. Det betyr at denne runden får vi se lagoppstillingene til ti lag. Disse lagene er Arsenal, Leeds, Bournemouth, Fulham, Brighton, Brentford, Crystal Palace, Leicester, Nottingham Forest, Wolves.

Om du har en spiller på laget som ikke spiller, får du inn en reserve med «Sikkerhetsnett». Les mer om Sikkerhetsnett i vår artikkel Hovedrunden Strategi.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler