oddsen

Presisering i spilleregler for Oddsen

To av paragrafene i spillereglene som omhandler Oddsen er skrevet om.

PRESISERING: To av paragrafene som omhandler Oddsen er presisert i spillereglene.
Norsk Tipping
Publisert:1. juli 2022Endret:3. januar 2023

De to paragrafene det gjelder er 5.2.1.1 og 5.2.2.2. 

Disse lyder nå slik:

Punkt 5.2.1.1, spillinnlevering: 

Spillobjekter som er gjensidig avhengige av hverandre kan ikke kombineres. Skulle gjensidig avhengige objekter ved en feil, som manglende kombinasjonssperre, la seg kombinere, vil kombinasjonen, eller den del av kombinasjonsspillet som er gjensidig avhengig av hverandre, settes til odds 1,00. Selskapet følger en fastsatt prosess for slike endringer. Norsk Tipping skal aktivt sørge for at kundene det gjelder skal få tilstrekkelig informasjon ved bruk av bestemmelsen om gjensidig avhengige objekter.

Punkt 5.2.2.2, særlige forhold før eller under konkurransen/kampen:

Dersom en konkurranse/kamp avbrytes før ordinær tid er utløpt, og konkurransen/kampen erklæres for ferdigspilt innen 48 timer etter oppsatt starttidspunkt, gjelder det resultatet som foreligger ved avbrytelsen. Dersom en konkurranse/kamp ikke blir avviklet, men tilkjent et administrativt resultat behandles konkurranse/kamp som avlyst.

Alle spillereglene finner du her.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler