oddsen

Tyskland holder pusten: Kan ryke ut av VM selv med seier

Tyskland er tvunget til å vinne mot Costa Rica i kveld for å ha håp om avansement. Men de kan ryke ut selv med seier.

SPENNENDE: I kveld skal det avgjøres hvilke to lag som går videre fra gruppe E. Tyskland møter Costa Rica, og Japan møter Spania.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:1. desember 2022Endret:10. januar 2023

Etter tap mot Japan og uavgjort mot Spania står Tyskland med bare ett poeng etter de to første kampene. 

Les også: Grenser, pauser og spillregnskap - hva betyr det egentlig?

Tyskland risikerer å ryke ut av VM allerede i gruppespillet, akkurat som de gjorde i VM i Russland i 2018. Det vil være fiasko for Tyskland.

Den stolte fotballnasjonen har fire gull i VM (1954, 1974, 1990 og 2014), fire sølv (1966, 1982, 1986 og 2002) og fire bronse (1934, 1970, 2006 og 2010).Er det lenge siden du sjekket spillegrensene dine? Riktige personlige grenser er viktig for å spille i trygge rammer og bevare sunne spillevaner. Ta gjerne en kikk på spillregnskapet ditt også. Mange oppdager at de har tapt mer enn de trodde – kanskje gjelder det deg også? Les mer om spillevett og sjekk at du følger de 7 spillevettreglene her.Spanjolene i føringen

I siste runde i gruppespillet i kveld spiller Tyskland mot Costa Rica, mens Japan møter Spania. Alle lagene har mulighet til å gå videre. For Spania, som topper gruppa med fire poeng, holder det med uavgjort mot Japan for å gå videre. Blir det japansk seier mot Spania, er Tyskland ute selv om de skulle vinne mot Costa Rica. 

Les også: Derfor setter Norsk Tipping odds på VM i Qatar

Blir det uavgjort mellom Spania og Japan, må tyskerne vinne med minst to mål mot Costa Rica for å gå til åttedelsfinale. Costa Rica står med ett poeng etter to kamper og en fryktelig dårlig målforskjell, så de har det dårligste utgangspunktet før kveldens kamper.

VM-programmet: Last ned her

Tyskerne er megafavoritter

På Oddsen er Tyskland gigantiske favoritter. I skrivende stund er det 1,09 på tysk seier, 9,00 på uavgjort og 25,00 i på seier til Costa Rica.

I skrivende stund er Spania er favoritter mot Japan. Det er 1,40 på seier til Spania, 4,50 på uavgjort og 7,65 på seier til Japan. 

Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart. 

Kveldens kamper i gruppe E: 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler