oddsen

Rekdal og Rosenborg knepne oddsfavoritter mot Molde

Søndag er det storoppgjør på Lerkendal når Kjetil Rekdal & Co får besøk av Molde.

STORKAMP: Kjetil Rekdal og Rosenborg får besøk av Molde søndag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:21. april 2022Endret:3. januar 2023

Kjetil Rekdal og Rosenborg skinte ikke i treningskampene i vinter. Men trønderne har foreløpig ikke tapt i Eliteserien. RBK står med fem poeng etter tre kamper, mens søndagens motstander Molde har ett poeng mer. Rekdal har 83 eliteseriekamper og 29 scoringer for Molde og møter gamleklubben for første gang som RBK-trener.

På Oddsen er det laget fra bartebyen som får et bittelite favorittstempel. Oddsen på RBK-seier er i skrivende stund 2,50, for uavgjort 3,55  - mens den er  2,60 på seier til moldenserne. (Husk at oddsen kan endres frem til kampstart).

To lag uten poeng

Kristiansund og Haugesund står fremdeles uten seier etter tre serierunder. Kristiansund får besøk av nyopprykkede HamKam. Grønnbuksene fra Hamar vant 3-0 hjemme mot Sandefjord i forrige runde og står med én seier, én uavgjort og ett tap.

Kristiansund har tapt mot to nyopprykkede lag, 1-0-tap borte mot Jerv, og 1-0 borte mot Aalesund.
I tillegg har Kristiansund tapt 3-2 hjemme mot Sarpsborg. Søndag jakter Christian Michelsen & Co årets første poeng når Kamma tar turen til Nordmøre.

Oddsen på seier til Kristiansund er 1,87, for uavgjort 3,55 og 3,95 på seier til HamKam.

Glimt møter Viking borte

Også Haugesund jakter sesongens første poeng. Haugesund har tapt 3-1 mot Sandefjord, 2-1 mot Vålerenga og nå sist altså 3-0 borte mot HamKam. Søndag venter en vrien bortekamp på Åråsen mot LSK, som så langt står med to seire og én uavgjort. Det gjør at kanarifuglene kun har Bodø/Glimt foran seg på tabellen.

Glimt skal til Jæren for å møte Viking søndag. Glimt har syv poeng etter seire mot Vålerenga (5-1), Sandefjord (2-1) og 2-2 mot RBK. Viking åpnet med to seire, 1-0 mot Sarpsborg og 1-0 mot Aalesund, før det ble ettmålstap (1-2) borte mot Sarpsborg i forrige runde.

Rundens største oddsfavoritt er for øvrig Vålerenga hjemme mot Jerv. Her er det 1,35 på VIF-seier, 4,80 på uavgjort og 8,35 på at sørlendingene stikker av med alle poengene.

Lørdag: 

  • Odd - Aalesund kl. 16.00

  • Strømsgodset - Sandefjord kl. 18.00

Søndag:

  • Viking - Bodø/Glimt kl. 18.00

  • Vålerenga - Jerv kl. 18.00

  • Tromsø - Sarpsborg kl. 18.00

  • Lillestrøm - Haugesund kl. 18.00

  • Kristiansund - HamKam kl. 18.00

  • Rosenborg - Molde kl. 20.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler