vikinglotto

Seks norske førstepremievinnere så langt i år

Siden nyttår har seks norske spillere vunnet førstepremiepotten i Vikinglotto. Onsdag er det nye muligheter med ca. 59 millioner kroner i potten.

HER SKJER DET: Onsdag trekkes det nye Vikinglotto-tall på Hamar.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:4. juni 2024

Norge har stått for alle førstepremievinnere i Vikinglotto så langt i år. Den ferskeste vinneren var en mann fra Vestland fylke som fikk 6+1 rette og vant 62 millioner kroner onsdag 15. mai.

Får vi årets syvende norske storvinner onsdag? For å være med på moroa må du ha levert en Vikinglotto-kupong innen fristen samme kveld kl. 18.00.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Årets førstepremievinnere

Felles for årets seks førstepremievinnere i Vikinglotto er altså at de alle er bosatt i Norge og har fått Telefonen fra Hamar en sen onsdagskveld.

Dette er de seks heldige:

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Spill sammen, drøm sammen og vinn sammen

Nå kan du levere Vikinglotto hos Norsk Tipping sammen med andre gjennom å opprette et spillelag. Sammen deler dere innsatsen, spillopplevelsen, spenningen og potensielle premier.

Alle betaler inn en sum og leverer felles kupong. Eventuelle premier fordeles likt på alle som er med i spillelaget.

Opprett spillelag og lever spill her

Les også: Sindre og kollegene deler innsats og premier i spillelaget «Loggerne»

Foreløpig er det mulig å levere som et spillelag på Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker, Keno, Tipping og Oddsbomben.

På Oddsen fungerer spillelag litt annerledes. Det kan du lese mer om her.

Ca. 59 millioner kroner i potten

Onsdag 5. juni er det klart for sommerens første Vikinglotto-trekning. Da vil førstepremiepotten som nevnt være på ca. 59 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 2,5 millioner kroner. Så gjenstår det å se om vi får nok en norsk førstepremievinner.

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler