oddsensport

Skal Arsenal hektes av i kampen om seriegullet?

Arsenal kjempet om seriegullet nesten til siste slutt forrige sesong. I år har de muligheten til å vinne igjen – men ikke om de taper søndag.

TOPPKAMP: Arsenal får besøk av Liverpool søndag.Alphaspirit
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:2. februar 2024

Arsenal lå lenge på topp forrige sesong. Men da Arsenal begynte å tape utpå våren, fortsatte Manchester City å vinne. En enorm seiersrekke sendte City foran og de lyseblå endte fem poeng foran «The Gunners».

Denne sesongen har også Arsenal blandet seg inn i gullkampen. Det har også søndagens motstander Liverpool. De rødkledde skuffet stort forrige sesong, men denne sesongen har det meste klaffet.

Selv den siste tiden hvor de har måtte klare seg uten Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold, har de holdt seg på vinnersporet. I midtuka fikk Chelsea regelrett juling på Anfield.

Søndag 17.30: Arsenal - Liverpool, direkte på V Sport Premier League.

Kampen på Oddsen

Tabellen:

#LagKamperPoeng
1.Liverpool2251
2.Manchester City2146
3.Arsenal2246

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Historien mellom lagene

Dette blir tredje gang de to storklubbene møtes denne sesongen. Ligaoppgjøret på Anfield lille julaften endte 1-1. Gabriel sendte Arsenal opp i en tidlig ledelse før Mohamed Salah utlignet etter en halvtime.

Lagene møttes også i den tredje runden i FA-cupen på Emirates for under en måned siden. To seine scoringer fra Liverpool sørget for at de avanserte på bekostning av Arsenal.

Ligaoppgjøret på Emirates forrige sesong gikk Arsenal seirende ut av med 3-2.

16. mars 2022 er sist Liverpool slo Arsenal i serien. Da vant de 2-0 på Emirates.

Haaland tilbake

Helga byr på en full ligarunde fra lørdag formiddag til mandag kveld.

PREMIER LEAGUE-RUNDEN: Slik spilles helgas Premier League-runde. PS. Oddsen kan endre seg.

I midtuka fikk Erling Haaland sine første minutter siden skaden han pådro seg i starten av desember. Jærbuen kom inn fra benken i Citys komfortable seier mot Sander Berges Burnley.

Mandag er det Brentford som venter for den regjerende ligamesteren.

Kampen på Oddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler