sportoddsen

Slaget om Oslo står for tur

Oslo vest eller Oslo øst. Hvem er best i hovedstaden? Det får vi svaret på denne helgen når Vålerenga tar imot Lyn til et heftig byderby.

DERBY: Lyn møter Vålerenga lørdag.BILDBYRÅNMARIUS SIMENSEN
Forfatterbilde Norsk TippingKristianMoe / ToppserienPublisert:26. april 2024

Alle kampene spilles lørdag. 

Runden:

LSK Kvinner - Åsane, lørdag 14:00

Rosenborg - Røa, lørdag 14:00

Stabæk - Brann, lørdag 14:00

Kolbotn - Arna-Bjørnar, lørdag 14:00

Vålerenga - Lyn, lørdag 16:45

Toppserien på Oddsen

Heftig byderby

Manges øyne vil nok være på det som skal skje i Oslo denne helgen. På Intility er det nemlig duket for byderby når Vålerenga får besøk av Lyn. 

Den regjerende seriemesteren har vist at de har planer om å kjempe om seriegullet også denne sesongen og står med full pott etter fire kamper.

Etter 3-2-seieren over Stabæk i midtuken, topper de tabellen på bedre målforskjell enn Rosenborg. 

Dermed er det en ganske formidabel oppgave som står ovenfor Lyn lørdag ettermiddag på Intility. 

Laget fra Kingsjå har hatt en variabel sesongstart og står med fire poeng etter de fire første kampene under Joakim Dragsten. 

Sist helg kunne de imidlertid juble for sesongens første trepoenger etter seier over medaljekandidat LSK Kvinner. Kan de følge opp og tukte gullfavoritt Vålerenga?

Seieren over LSK Kvinner vil utvilsomt gi Lyn selvtillit og troen på at det er mulig. Og som vi alle vet kan alt skje i et byderby. 

Bunnoppgjøret

Men det er ikke bare på Intility Arena det skal spilles en viktig kamp denne runden. 

På Grorud er det duket for et potensielt skjebnesvangert oppgjør og en såkalt "sekspoengskamp". Der skal det utkjempes en durabelig kamp mellom Kolbotn og Arna-Bjørnar. 

10.-plassen møter altså 9.-plassen på tabellen. Begge lagene har slitt denne sesongen og trenger sårt poeng og en selvtillitsboost. 

Viktigheten av dette oppgjøret kan ikke overdrives, og selv om det er tidlig i sesongen, kan en seier her for ett av lagene ha enorm betydning når poengene telles opp til slutt. 

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

De tre resterende kampene i runden er:

LSK Kvinner - Åsane

Stabæk - Brann

Rosenborg - Røa

LSK Kvinner vil nok gjerne slå tilbake etter smellen mot Lyn sist helg. Men der det har skortet på bortebane for kanarifuglene, har de vært feilfrie hjemme i LSK-hallen. Så spørs det hvor mye energi den økonomiske situasjonen til klubben har tappet spillere og trenere. Hjemme mot Åsane, som fortsatt står uten seier, er de nok uansett store favoritter. 

Favoritter må nok Rosenborg også finne seg i å være i hjemmemøtet med Røa. Trønderne har startet feilfritt og ligger bare bak Vålerenga på målforskjell etter fire kamper. Men de må nok vente seg en tøff kamp mot et Røa-lag som har imponert så langt med tre seiere av fire mulige. 

Rundens siste kamp er også et svært interessant oppgjør. Etter tap i serieåpningen har Brann våknet til live og står med to seiere på rad. Nå venter en tøff oppgave borte mot Stabæk, som har som vane å gjøre det vanskelig for topplagene. Bærumslaget må imidlertid klare seg uten hovedtrener Jan Jönsson på sidelinjen etter at han ble utvist mot Vålerenga i midtuken. 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler