eurojackpot

Eurojackpot fredag: Ca. 267 millioner kroner i potten

To trekninger i uka, over 200 millioner kroner i potten – tør vi håpe på to norske vinnere? Om tallet også dukker opp i fredagens tallrekke, gjenstår imidlertid å se, for her er det selvfølgelig tilfeldighetene alene som rår.

STIGER STADIG: Både første- og andrepremiepotten vokser i Eurojackpot. Går det en norsk toppremie fredag?
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:20. september 2022Endret:3. januar 2023

Førstepremiepotten i Eurojackpot har nå bikket 200 millioner kroner. Dersom noen klarer 5+2 rette fredag, venter ca. 267 millioner kroner i premie. Andrepremien ble også stående urørt etter forrige trekning og har nå hoppet opp til ca. 26 millioner kroner.

Norsk spiller vant 24 millioner

Hvordan tror du fredagen din ville sett ut dersom du var den eneste spilleren med 5+1 rette i Eurojackpot? I forrige uke fikk en mann fra Agder kjenne på nettopp dette. Han ble brått ordknapp, men han prøvde likevel tappert å sette ord på opplevelsen fredag kveld.

– Nå er jeg helt nummen. Jeg tror ikke jeg klarer å få sove i natt, sa han. Han følte også at han trengte tid for å la nyheten synke inn, som jo er ganske forståelig.

Leverer du Eurojackpot fast? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Lotto-utsikter

Lotto-millionærer er som kjent ikke som andre millionærer. Det finnes mye man kan gjøre med en millionpremie: I den nye Lotto-filmen får man et godt eksempel på nettopp det.

Nye vinnersjanser fredag

Allerede fredag 23. september er det klart for en ny trekning i Eurojackpot. Førstepremien vil romme ca. 267 millioner kroner, mens andrepremiepotten anslås å være ca. 26 millioner kroner. I tillegg har vi den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner som er garantert en spiller, andelsbank eller et andelslag.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler