eurojackpot

Vant 1 mill. i Eurojackpot – opptatt med Vazelina-podcast

Det er ikke alltid Telefonen fra Hamar får svar på første oppringing. Det kan Selbu-karen som vant i Eurojackpot forrige fredag skrive under på – han var nemlig bergtatt av den ferske podcast-episoden til Vazalina Bilopphøggers, og var ikke å få tak i før dagen etter at han hadde vunnet.

PRIORITERINGER: Ingen tvil om hvilken sjanger som står høyt i kurs hos fredagens vinner av den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:25. september 2022Endret:3. januar 2023

Felles for Norsk Tippings vinnere er at det store flertallet er som folk flest. De kan være opptatt med så mangt på en trekningskveld, og kanskje særlig inn mot helga. En som i hvert fall ikke hadde tid til å sitte med telefonen i hånda, er selbyggen som vant den nasjonale tilleggspremien forrige fredag. Han hadde nemlig helt andre ting å fokusere på.

Måtte få med seg siste nytt

Først lørdag ettermiddag fikk Telefonen fra Hamar tak i den ferske millionæren.

– Jeg pleier å være på nett altså, men i går var jeg helt oppslukt av den podcasten til Vazelina Bilopphøggers, fortalte han muntert.

– Jeg så ikke at dere hadde ringt før langt utpå kvelden. 

Men premien var absolutt blitt registrert. Nå skulle han betale ned på huslånet, kunne han opplyse.

– Og så blir det noe oppussing. Og en tur til Syden med familien, sier hun ved siden av her. Så dette kommer godt med. Virkelig kjekt å oppleve, gliste han.

Vi fikk også en tredjepremievinner denne kvelden, som nok også tenker seg til Syden: Han har nemlig for vane å legge fram passet hver fredag i tilfelle han vinner.

Leverer du Eurojackpot fast? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Lotto-utsikter

Lotto-millionærer er som kjent ikke som andre millionærer. Det finnes mye man kan gjøre med en millionpremie: I den nye Lotto-filmen får man et godt eksempel på nettopp det.

Ca. 307 mill. i potten på tirsdag

Allerede tirsdag 27. september er det klart for en ny trekning i Eurojackpot. Førstepremien vil altså romme ca. 307 millioner kroner, mens andrepremiepotten går tilbake til start og anslås å være på ca. 11 millioner kroner. I tillegg har vi den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner som er garantert en spiller, andelsbank eller et andelslag.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler