eurojackpot

Eurojackpot: Ringer dette nummeret har du blitt millionær

Førstepremien i Eurojackpot vokser stadig: Ca. 516 millioner kroner ligger i potten før neste trekning. Hvis du lagrer Norsk Tippings vinnernummer slipper du at potensielt gode nyheter blir sendt i mobilsvar.

LURT Å LAGRE: Dersom det ringer fra nummer 625 60 000 fredag kveld, trenger du ikke bekymre deg for verken svindel eller telefonsalg: Her er det nemlig Norsk Tippings vinnertelefon som er på ferde*.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:22. juni 2022Endret:3. januar 2023

Førstepremien i Eurojackpot står fortsatt urørt etter trekning tirsdag. Den legger dermed på seg til neste trekning fredag og blir på ca. 516 millioner kroner. Andrepremien fikk bein å gå på: En tysk spiller ble alene om denne og kunne innkassere ca. 9 millioner kroner på starten av arbeidsuka. Dette til tross: Det blir ca. 20 millioner kroner i andrepremiepotten til neste trekning. 

Sarah (29) startet helgen som Eurojackpot-millionær

Sara Kløve (29) fra Gjøvik var på jobb da hun tok den nasjonale tilleggspremien tirsdag. Tre forsøk måtte til før Norsk Tipping endelig kunne overlevere det glade budskap: Gratulerer, du har nettopp vunnet 1 million kroner.

– Hva? Tuller du? Utbryter Kløve begeistret.

– Det kom litt brått på. Jeg tror liksom aldri at jeg kommer til å vinne. Jeg har vanligvis ikke så mye vinnerlykke i spill, ler hun. 

Kløve jobber som sykepleier og skulle nå fortsette skiftet, men understreket at det nok måtte feires litt når hun var ferdig og kunne ta helg.

– Premien skal gå til nedbetaling av lån og etter hvert, huskjøp, sier hun.

– Det blir gøy å fortelle det til samboeren... Jeg får unne meg en øl i kveld, avslutter hun blidt.

Vinnerkupongen hadde Kløve kjøpt via Norsk Tippings mobil-app.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Supertrekning på lørdag

25. juni er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger årlig, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

For å si det enkelt: Har du spilt Lotto siden forrige supertrekning, er du med i denne. Hvis du ikke har spilt, må du slenge inn en kupong før spillefrist 25. juni for å sikre én deltakelse.

Nye muligheter på fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 24. juni. Da vil det som nevnt ligge ca. 516 millioner kroner i førstepremiepotten mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 20 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller – som Kløve fra Gjøvik – eller kanskje en andelsbank eller et andelslag, vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

* Når det gjelder vinnernummer, må selvfølgelig også nødvendige formalia være på plass. Norsk Tipping vil for eksempel alltid forsikre seg om at de har kommet til rett spiller gjennom ulike sjekker.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler