nabolaget

Nabolaget: Spillet der hele kollektivet kan vinne

I Nabolaget er det adressen man bor på som avgjør om man stikker av med premie. Bor det flere på samme adresse, kan det med andre ord virkelig bli feststemning–det oppdaget forrige ukes vinnere da de sikret seg en toppremie hver.

FLERE SAMMEN: Bor man på samme adresse som en av hovedvinnerne, kan man selv sikre seg store premier i Nabolaget.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:11. januar 2022Endret:3. januar 2023

I Nabolaget har man flere eksempler på at heldige spillere har vunnet sammen, i den forstand at de har bodd så nærme hverandre at flere sikret seg store premier samme kveld. Noen husker kanskje sønnen som vant 1 million kroner mens han så på Farmen, eller disse heldige folkene.

Samboerpar hadde begge levert Nabolaget - vant sammen

Siste vinnerfamilie fikk vi forrige fredag da et samboerpar fra Haugesund fikk adressen sin trukket ut. Den som kunne juble aller høyest var kvinnen i huset. Hun ble hovedvinneren og vant dermed 1 million kroner.

– Dette kommer så utrolig godt med, utbrøt hun samtidig som jubelen brakte løs i bakgrunnen.

Det var imidlertid ikke bare kvinnen i huset som hadde levert Nabolaget denne fredagen.

– Men, det betyr vel at mannen min også har vunnet? Undret hun litt utover i samtalen.

Det viste seg absolutt å stemme: Ettersom han var nærmeste nabo til hovedvinneren, hadde mannen i huset selv sikret seg 100 000 kroner i premie. Dermed ble det en samlet gevinst for samboerparet på 1,1 millioner kroner.

– Nå blir det nok litt feiring, også gleder vi oss veldig til å ringe resten av familien. Jeg tror nok at det jeg må overbevise litt, for de kommer ikke til å tro meg med en gang, humret haugesundsdamen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Premier hver dag, hele uka

En deltakelse i Nabolaget koster 50 kroner og gir totalt 12 vinnersjanser. Hver dag fra lørdag til torsdag vinner én heldig spiller vinner 10 000 kroner.

Den store hovedtrekningen, skjer på fredagene: Da trekkes hele seks nabolag ut. Et av disse blir hovednabolaget. Hovedvinneren her vinner 1 million kroner, mens de spillende naboene kan innkassere 100 000 kroner hver. I de resterende fem nabolagene vinner hovedvinneren 100 000 kroner, mens spillende naboer vinner alt fra 10 000 kroner til en femtilapp. Hvor mye man vinner avgjøres av hvor nærme man bor hovedvinneren. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler